• 84
    başkan burak elmasın dediğine göre takımın önceliklerine göre değerlendirilen politika. bu noktada yine başkan(!)ın dediğine göre takıma ikinci yabancı kaleciyi almak, iyi kötü iki buçuk forveti olan takıma 36 yaşındaki -başkanın dediğine göre en olgun dönemini geçiren- bir yabancı forveti getirmek ve bu sebeple yabancı sınırına takılıp yine başkanın deyimiyle genç bir yıldız adayını uzun süreli kadroya katmaktan daha öncelikliymiş(nicelik ve nitelik açısından takımın orta saha durumuna değinmiyorum bile).

    benim merak ettiğim nokta şu; kim belirliyor abi bu önceliği? takımın eksik ve önceliklerine kim karar veriyor fikri olan var mı?
    geldiği günden beri skandalı eksik olmayan libido reis mi?
    kısa vadede bile akıbeti ne olacağı belli olmayan ve her açıdan kendisine tanınan kredi ve tahammül baremi sıfırın altında olan hoca mı?
    yoksa çikolata alanında uzmanlaşmış başkanın kendisi mi?

    kim bu politikayı belirliyorsa umarım menajerlerden falan para cukkalamaya çalışan birisidir, aksi takdirde gerçekten takımın önceliklerini iyi niyetle bu yönde belirleyen birine emanetsek bu sene olmazsa seneye küme düşeriz, ben eminim.

    edit: (bkz: 2 şubat 2022 burak elmas basın toplantısı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın