resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34624
    bütün insanlar ve teknik direktörler gibi hatalar yapmış ama yaptığı en büyük hata galatasaray'a geldiği 4. dönemde başkanlara ve yöneticilere hayır diyememesi olan eski teknik direktörümüz.

    bir de bunun aksine fatih hoca'nın istemediği bir şey olmaz denilerek de yapılan bütün hamleler kendi yanlışıymış gibi aktarıldı.

    mesela mancini hoca'ya baktığımızda istisnasız bütün taraftar sevgi besler. ben de sevgi besleyen taraftayım fakat mancini hoca ne yaptı? dedi ki ben devre arası bir sürü transfer yaptırdım ama yetmez bana şu kadar bütçe ayırmanız lazım dedi. başkan yapamayız dedi ve adam istifa etti.

    peki fatih hoca ne yaptı? geldiği ilk devre arası orta saha oyuncusu satıldı yerine kimse alınmadı, kadro dışı donk'u monte etti, sesini çıkarmadı.

    gomis'i satıp iki tane oyuncu alacağız dedi yöneticiler kendi ağzından, porto deplasmanına sinan gümüş ile çıktı sesini çıkarmadı.

    alt yapı oyuncusu satılmasın dedi, yazın daha iyi fiyata satarız dedi yine dediği yapılmadı ve bu sefer hafiften sesini çıkarsa da işini yapmaya devam etti.

    ozan'dan gelen para "hocam yazın çine satacağız o yüzden diagne'yi alıyoruz" diye kasımpaşa verildi, tamam dedi oyuncuyu oynattı, şampiyon yaptı.

    her sene gelen kiralık oyuncularla bir şeyler yapmaya çalıştı.

    ama günün sonunda ne oldu? takıma ihanet ettiği söylenen, takımın geleceğini ihanet ettiğini iddia eden taraftarlarla doldu. bu iddia sahiplerinin son zamanlarda dediği başka bir konuda aldırdığı oyuncudan bonservis elde edememişiz.

    2021-2022 sezonunu saymazsak ki normal düşünen bir insan bu dönemi saymaz, çünkü alınan oyuncu 5 ayda satılmak için alınmaz, takımın başındayken bonservis ücreti ödenerek gelen oyuncu sayısı 5. marcao- akbaba- luyindama- nagatomo- diagne. nagatomo zaten performans için alınmıştı. geriye kalan oyunculardan diagne direkt yönetimin almış olduğu bir oyuncu. amaç da çine satmaktı. luyindama'nın gelme sebebi ozan'ın satılmasıydı ki ozan fatih hoca olmasa en iyi ihtimal çıkış maddesiyle giderdi. yani günün sonunda hoca bunu niye satamadık diyebileceğimiz iki oyuncu var. akbaba ve marcao. marcao şuan 15 milyon'a satılsa kur farkıyla bütün transferlerin ücretini çıkartıyor. ya da geldiği fiyata satsak taraftar florya'yı basar.

    bu somut veriler ortadayken nasıl takımın geleceğine ihanet ediyor gerçekten anlamıyorum.

    ilk başta da dediğim gibi fatih hoca galatasaray sevgisi için kendi seviyesinde hocaların isteyeceği isteklerde bulunmadı bizden. mesela aynı şartları sarri'ye, schmidt'e, galtier'e , favre'ye sunsan, büyük ihtimal dalga geçiyorsunuz der masadan kalkardı. fatih hoca bunu yapmadı diye hain oldu.

    yanarım yanarım da organize kötülükle kendi taraftarını aynı noktaya getiren algıya karşı çıkamadık ona yanarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın