resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34604
    şurada anlaşalım, galatasaray tarihinin en önemli başarılarında kendisinin adı vardır ki zaten bu reddedilecek bir şey değil. kendisini çok da seviyorum, çocukluk aşkıma bu denli büyük başarılar yaşatmış bir adamı sevmesem olmaz.

    ancak evet bu yılki kadro mühendisliği kendisi ve yönetime aittir ve takımın başında kendisi varken de felaket sonuçlar alıyorduk. hiç yoktan şunu hatırlayın özellikle galatasaray’a geldiği son döneminde maçı kaybetmeye kadar götüren felaket kötü oyuncu değişikliği tercihleri vardı.

    velhasıl kelâm “kalsa şöyle mükemmel olurdu, böyle asardık, öyle keserdik” demenin ne kendisine ne de fatih terim’i fatih terim yapan galatasaray camiasına hiç bir yararı yoktur. ayrıca kalsa da bence kötü gidiş aynen devam edecekti çünkü etrafında “ya hocam sence de biraz kötü gitmiyor muyuz?” diyecek kimseyi bulundurmuyordu.

    galatasaray’ı her masada ben gibi sen gibi biz gibi savunacak bir adamdır ve evet başkanlık için talip olsa kendisini desteklerim. bizim fatih hoca gibi ağzını açıp ayar veren galatasaray’ın hakkını kimseye yedirmeyen bir yönetim anlayışına ihtiyacımız var. gördük ki sözde efendilikle* o işler çözülemiyor hatta her şey daha da kötü oluyor.

    kendisine galatasaray için yaptığı her şey için teşekkür etmeme gerek bile yok çünkü minnettarım. ayrılış tarzı tartışılır ama olması gereken bir ayrılıktı. torrent iyidir kötüdür bu tartışılır, her olayda bu başlığa gelmek bence bize ve sevdamıza daha büyük zarar verir.

    son olarak #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın