resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34603
    bence 2018-19 sezonu dahil vasat veya vasat altı top oynatan hoca. şu an bıraktığı kadronun yetersiz de olsa kalitesiz olduğu kanaatinde de değilim. sadece kötü planlandı o kadar. ama oyuncuların mental çöküşü tersine çevrilebilirse bu haliyle bile iş yapabilir.

    ama anlamadığım bir şey var. bu 3 yıllık planlama kendisinin eseri mi, yoksa burak elmas'ın mı?

    zira takım baş aşağı düşerken "3 yıllık planlama yapıldı, genç oyuncular alındı, taraftar sabretsin." diye savunulurken, görevi bitince kötü performans gösteren birtakım oyuncuların aslında hoca tarafından değil de başkan tarafından alındığı, hocanın aslında ghezzal ve rosier istediği ama bunun yerine morutan'ın alındığı söylendi.

    o zaman bu planlamayı yapan zaten hoca değildir, başkandır. hoca kerhen planlamayı kabul etmiş demektir. adamın kendi planlamasını kime emanet edeceğini bizzat belirlemesinden daha normali yok. yok eğer hoca bu planlamanın mimarıysa başarısızlığın sorumluluğunu alması gerekir.

    not: yalnız sanırım içinde benim de bulunduğum milyonlarca insan galatasaray tartışılırken "hoca" dediğinde asla o zamanki mevcut hoca anlaşılmayacak, akla direkt fatih terim gelecek. fatih terim gitse de kalsa da elden-ağızdan direkt "hoca" çıkıyor. ömür boyu hoca yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın