resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34595
    3 yıllık planlama deyip 6.ayında takımı bırakıp giden kendisi değildir. kendisi tabir-i caize ihanete uğramıştır ve gönderilmiştir. yıllardır yaşadığı haksızlıklara, yediği siyasi ve sportif mobbinge rağmen galatasaray futbol takımını ayakta tutmuş, bu iklimde başka hiçbir hocanın alamayacağı son iki şampiyonluğumuzu almıştır. bu kadar zorlu bir ortamda bu adamın iki sene formsuz olmasına dayanamadık ki bu senelerin birinde tarihin en kirli şampiyonluğu verilen beşiktaş'a sadece 1 averaj ile geçildik. bu seneki 9 maçta tek galibiyetlik çok kötü performans sürecinde fenerbahçe maçından başlayarak arka arkaya 5 maç doğrandık. ayrıca fenerbahçe maçından sonra yine kabahatinden büyük bir ceza ile cezalandırılan hoca saha kenarında bile değildi.

    bu şekilde ezbere, yok "9 maçlık seri" yok "3 yıllık planlama deyip enkaz bıraktı" gibi ifadeler galatasaray'ın gerçek durumunu ve sorunlarını saptırmaktan başka hiçbir şeye yaramaz.

    fatih terim galatasaraylıdır. galatasaraylı fatih'in hataları olabilir, son yıllarda olmuştur da ama hiçbir zaman galatasaray'a olumsuz bir halt etmemiştir. bu çok ağır ve haksız bir ithamdır hoca için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın