resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34579
    fatih terimle birlikte futbolcular düşüş yaşıyor eleştirilerine katılmayıp, sürekli aksini düşünmüşümdür. fatih terimle birlikte futbolcuları oldukları seviyenin üzerinde görüyoruz. bununla ilgili bir çok örnek verebiliriz.

    - euro 2008'de turnuvanın en zayıf kadrolarından biriyle tüm futbolcularından maksimumu alarak finalden döndü ve devamında dünya kupası elemelerini geçemeyince bu takımı nasıl gruplardan çıkaramazsın denilerek kovuldu. türkiye bir kez daha büyük bir turnuvaya katılabilmek için fatih terimi bekledi.
    - üçüncü terim döneminde semih kaya herkesin prensiydi. semih için inter çok konuşuldu. emre çolak, engin baytar, aydın yılmaz gibi isimler prime yıllarını yaşadı. kariyeri çöküşe geçen riera sol beke evriltilerek galatasaray tarihinde sevilen bir oyuncu olarak iz bıraktı. selçuk inan trabzonda ki performansının bile üzerine çıkarak türk futbol tarihine geçti.
    - euro 2016'ya gitmeye hak kazandığımız kadronun resmine bakın çok fazla bir şey demek istemiyorum. dünya üzerinde o takımı o seviyeye getirecek 5 teknik adam çıkmaz.
    - 2020-21 sezonu başında bir orta saha krizi çıktı ve galatasaray ilk 11 seviyesinin uzağındaki taylan antalyalı birden takımın ana oyuncusu oldu ve milli takıma yükseldi. türkiye 3.liginden alınan kerem aktürkoğlu yavaş yavaş işlene işlene türkiyenin en iyi kanat oyuncusuna dönüştürüldü. ilk geldiğinde savunmada yaptığı hatalara rağmen marcao'da ısrar edildi bugün geldiği yer ortada.

    bu sezon belki de cicaldau, morutan, boey, halil dervişoğlu, mustafa mohammed gibi futbolcular fatih terim ile olduklarından gözümüze daha iyi geldiler. bu oyuncuların bize gelmeden önceki performanslarına bakarsak en fazla galatasaray seviyesindeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın