resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 685
    orta sahası zaten sayıca eksik olan bir kulübe gelmiş hoca. ayrıca aynı anda orta sahadaki en önemli iki oyuncusundan da (taylan-berkan) mahrum kaldı.* zaten geldiğinden beri santrforunun biri sakat, diğeri afrika kupası'nda. ilk maçında as stoperi de yoktu. kalecisi zaten yok.

    bu eksik kadroyla yapabilecekleri sınırlı. şu ana dek bir tek k.paşa maçındaki alpaslan ve aynı maçta aanholt-ömer tercihi tuhaftı. aanholt'un teknik becerisinden faydalanmak istemesini anlarım. ama aanholt sol bek, ömer orta saha olsa çok daha iyi olurdu.

    insafsızlığın lüzumu yok. kendi kurmadığı kadroyu, hem de eksik gedik halde, yönetmeye çalışıyor. geldiği takım tam haliyle liderden 22 puan fark yemişti. yani mental olarak da bitik bir kadro bu. hem eksik hem bitik hem amaçsız. böyle bir kadroyu yönetmek çok zor iş.

    ne oluyor, bir haftayı daha yeni geçmişken hemen hoca olmadığı anlaşıldı. gerçekçi bir yaklaşım değil bu. şu an adamın ilk derdi galibiyet almak çünkü bu her şeyden önemli. ite kaka da olsa kazanmalı ki bir şekilde kara bulutlar hafiflesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın