resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 686
    zaman verilmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu, umut vaad ediyor mu bu konulara girmeden sunu soylemek istiyorum ki cok ters bir donemde takimin basina gecti. onunde tam bir teknik direktor kovdurmalık fikstur var. bugun trabzonspor, ardindan alanya maclari galatasarayin muhtemel 2 maglubiyet alacagi maclar gibi duruyor. avcunun icine gelen ilk 2 macinda one gecmesine ragmen maglubiyet almasi galatasaray kariyerine baslar baslamaz ayni zamanda sonun da baslangici oldu. cunku simdi onundeki 2 mac daha da zorlu. muhtemelen ilk 4 macinda 0 veya 1 puan almis bir teknik adam olarak kariyerine baslayacak. sonrasinda fiksturdeki tek kolay maci kayseriyle iceride oynayacak. ardindan yine konya ve besiktas maclari gibi torrenti inanilmaz zorlayacak maclar var. tam o arada yanilmiyorsam avrupa liginde de son 16 maclarimizi oynayacagiz. şöyle bir fiksture baktigimizda torrent bu fiksturden canli cikarsa ya cok ekstrem bir basari hikayesi yazmistir yada baskanimiz 3 yillik planlama icin gereken kararliligi gostermeye karar vermistir:)

    velhasil, tarafsiz gozle baktigimda ben iyi ihtimalle besiktas macinin son maci olacagini dusunuyorum. burada baskanin ciddi bir hatasi var. hoca degistirmeyi kafasina koymasini anlarim ancak ulkeye inanilmaz yabanci bir hoca getiriyorsan boyle de sikintili bir fiksture getirmezsin. zaten yil gitmis, elindeki oyunculardan bazilari afrika kupasina gidececek, seneye icin avrupa hedefin kalmamis, bu yil elinde yurtici kupa da kalmamis. yeni bir teknik adami boyle zorlu bir psikolojik ortamda boyle zorlu bir fiksture almak adami idam etmekle esdeger. illa yeni birini alacaksan da ortama aşina biri olmaliydi. muhtemelen torrent ne oldugunu anlayana kadar 4 mac 0 puan gibi bir bombayi kucaginda bulmus olacak.

    velhasil ben kendisinin teknik taktik yeterliliginden ziyade onu plansizca boyle bir ortamda basimiza getiren baskanin tartisilmasi gerektigini dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın