resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 683
    2 haftada bir şey başarması beklenmiyordu sonuçta sihirli değneği yok. ancak bu 2 haftada oynadığımız maçlarda bariz şekilde oyunumuz geriye gitti, yanlış oyuncu tercihleri yapıldı.

    ben sürekli takımımızın en büyük sorununun orta saha ve santrafor olduğunu, buraya yapılacak takviyeler ile bir anda büyük çıkış yakalayabilecek duruma geleceğimizi düşünüyordum, ama şuanda bunun yeterli olmayacağına eminim. terim döneminde 2 3 maç dışında her maç bol bol pozisyona girer, kolay kolay pozisyon vermez ve sürekli altıpastan gol kaçırırdık. ben bunu her izlediğim maçta gördüğüm için bahsettiğim transferlerle sorunun çözülebileceğini düşünüyordum. ta ki son 2 maça kadar....

    terim dönemine kıyasla artık her türlü golü yiyoruz. sadece kontra ya da oyuncu hatası değil, rakip takımlar göstere göstere, orta sahayı yürüyerek geçip golü atıyorlar. torrent öncesi bu takım sadece kontradan gol yerdi, savunmada büyük ölçüde sıkıntısız ama gol atma becerisinde oldukça sıkıntılı bir takımdı. şuanda ikisi de kalmadı.

    torrent geldiğinden beri topa sahip olma hariç her istatistikte rakiplerin gerisinde kalmışız ve bu büyük bir takım için gerçekten korkunç bir durum. kıyaslama yapmak istemiyorum ancak tablo, istatistikler ortada. bahane edebilecek bir istatistik kalmadı ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın