resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34544
    kendisini gönderen izansız yöneticiler 1 hafta geçmeden zaten yaptıkları hatanın farkına vardılar muhtemelen.

    umarım galatasaray'la muhteşem günler yaşarız, bunu belirteyim önce de, kendisini gönderten izansız seyirciler de yaptıkları hatanın farkına kısa süre içerisinde varacaklar. eminim. temenni değil, fikir.

    sorun fatih terim'in tek adam olması, insanların terim'e tapıyor olması falan gibi komik gerekçelerle eleştiriliyor aslında da, sorun aslında, türk futbolu gibi leş bir ortamda fatih terim'den daha iyi yönetebilecek bir adamın bulunmaması. zannedilen, fatih hoca gidince, sportif direktör falan gelince bir anda liverpool olacağız. olan ise, fatih terim'i gönderen adamın bunun gerekçesini 15 kere "ben başkanım" diye açıklaması.

    federasyon siyasetin içinde yok olmuş, kime ne ceza verildiği belli değil, hangi karar neden alınıyor bilen yok, euro 20 kapılarına dayanmış, hakemler zaten saçma sapan; biz de zannediyoruz ki şu ortamın içine pep guardiola'yı atınca çok başarılı olacağız. yardımcısı değil, kendisi bile başarılı olamaz böyle bir ortamda.

    20 senedir anlayamadık şunu. federasyonu son 12 - 13 senedir yönetenlerden biri adı şikeye karışmış bir kulüp başkanı, diğeri ise adı şikeye karışan bir kulüp yöneticisi. evet. fatih terim'i gönderince bayern münih olacağız. hı hı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın