• 29692
    87 veya 88 senesiydi sanırım... maç öncesi ısınmalardan birinde prekazi öyle bir vurmuştu ki, simoviç'in eli sakatlandı. simoviç biraz kıvrandıktan ve yüreklerimizi ağzımıza getirdikten sonra sağ elini kaldırıp ''tamam bir şey yok'' demişti. millet prekazi'ye homurdanmıştı ''ne yapıyorsun, yavaş'' tadında. o dönemlerden beri maç öncesi ısınmaları çok dikkatli takip eden, florya'da da mesai yapmış bir taraftarım. futbolcularımızın antremanlarda yaptıkları ile neredeyse hep gurur duymuşumdur; biz galatasarayız; üst düzey topçulara sahip olmamızdan daha doğal bir durum olmamalı.

    20 ocak 2022 galatasaray kasımpaşa maçı ile uzun yıllar sonra ilk defa tribündeydim. maç öncesi takımın ısınmasını ağzım açık izledim; takım ortada sıçan çalışırken arkamda oturan genç arkadaşlara dönüp ''görüyorsunuz değil mi?'' dedim; gülümseyerek kafalarını salladılar.
    daha sonra şut ve orta gol çalışmasına geçildi. futbolcularımız sırayla ceza yayındaki yardımcı hocayla paslaşıp kaleye şutu gönderiyor ve hemen ceza alanı içine girip sağ ve sol kanattan kesilen ortaları gol yapmaya çalışıyordu. gerek şutlar, gerek ortalar gerekse bitiricilik adına korkunç görüntüler ortaya çıktı. böylesini ömrümde hiç görmemiştim. amatör kümede top oynadım gençliğimde; futbolcularımızın becerisinin bizim gençliğimizdeki seviyeye yakın olduğunu gördüm; birkaçı hariç; isim verip kimseyi gücendirmek istemiyorum*.
    güven kaybından çok daha ciddi sıkıntıları olduğuna kanaat getirmeye başladığım takımdır, 2022 ocak ayı itibariyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın