resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34555
    fatih hoca kadro iyiydi ama neden kötü oynuyor diye gönderilmedi veyahut bu yüzden eleştirilmedi. gerçi bu yönetim iş bilmezliği zirvesinde belki gönderme sebepleri başkadır ama neden eleştirildi kısaca belirtelim:
    - bu takımı kendisi kurdu. bu oyuncuları kendisi aldı. torrent kadronun vasatlığından şikayet edebilir belki ama fatih hocaya şikayet kredisi bu yüzden verilemezdi. 3 yılda kimsenin yapmadığı kadar transfer yapıp iyi oyuncularla kadro kuramıyorsan bu senin suçundur. ki sezon başı 25 milyona yakın para harcandı.
    - avrupa'daki maçlara olağanüstü hazırlanırken ligde maçlara gereken önemi vermedi.
    - ligdeki berbat performanslar yetmemiş gibi alay eder gibi açıklamalar yaptı, yine yetmedi sene başı o kadar oyuncuyu kendisi aldırmamış gibi yeni transferler istedi ve öyle sadece gedsonla biten bir liste değil bu. 4-5 farklı oyuncudan söz ediliyor, galatasaray'ı oyuncuların paralarını ödeyemeyen bir yönetim yönetiyor şu an o transferlere nasıl para harcayacak? sene başı her şey hani hallolacaktı?
    - takımda oynayamayacak kadar türk oyuncuları takıma katması. hani tamam bunları bulabildik dersen tamam da arda elini öptükten sonra galatasaray'a getirdin. aynı arda maçlara girdikten sonra sadece kaptanlık pazubandını almaya koşabiliyor. onu da hiç eksitmiyor ya, sanki taraftar kendisinin kaptanlığını kabul etmiş gibi neyse.
    - kadro vasat diyoruz tamam da bu oyuncular geldiklerinde daha iyilerdi? kerem dışında takımda ileriye giden oyuncu yok. özgüvenli bir tane oyuncu kalmamış. herkes topu kendinden uzaklaştırma derdinde. kerem'in de başarısının sırrı özgüveni bence. aldığın hiçbir oyuncu ileri gitmeyi geçtim hepsi geri gitmiş abi ne oluyor florya'da? oyuncuları falakaya yatırsan böyle olmaz.
    - ve en önemlilerinden biri, 3 senedir her seferinde ya ocak ya temmuz'u bekletirsen bir taraftara o taraftar da sorar hocam kafa mı buluyorsun diye.

    torrentle karşılaştırılması hem kendisi hem torrent için adil olmayan hocadır. mümkünse gölgesini de kulübün üstünde gezdirmemek lazım. hala terim konuşarak fatih terim'e büyük zarar veriyor sevenleri. sevenleri demek doğru değil biz de seviyoruz çünkü ancak ve ancak fanatikleri diyebiliriz. çünkü kendisi gitti diye takım maç kaybetsin isteyenler türedi. şimdi de yalandan ahı var demekle olmuyor. kendisine verilen imkanlar süper lig tarihinde hiçbir hocaya da verilmemiştir muhtemelen. bu kadar imkanın verildiği yere minnet edebilirsin ah değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın