resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34274
    gönül isterdi ki şampiyonlukla veda etsin ama olmadı. ayrılmayı doğru, ayrılış şeklini yanlış buluyorum. hoca buradayken ona sormadan biriyle yardımcı hocalık için dahi olsa görüşmek terbiyesizliktir benim nazarımda.

    hocanın yaptıklarının yanında yapamadıkları görünmez bile. hemen yarın metin oktay heykelinin yanına heykeli dikilse bir tane galatasaraylı buna itiraz etmez sanıyorum. bana göre dikilmeli de zaten. yaptıkları, yaşattıkları için sonsuz teşekkürler. dilerim ki hoca olarak jubilesini yapmıştır artık ve galatasaray'in bir taraftarı olarak locasından eşiyle çocukları ve torunlarıyla izler maçlarımızı. her maç öncesi alkışlanmasını dilerim.

    ben herkesin yerinin dolacağını inanıyorum. diğer yandan bu yönetimin de bu ülkenin sistemi olan sistemsizligin de onun yerinin dolmasına engel olacağını düşünüyorum.

    ayrılık bence yanlış değildi. her geçen gün hoca da yıpranıyor ve bence sayginligini yitiriyordu. dilerim genç bir teknik adamla ve sağlam bir teknik ekiple uzun vadeli bir plan doğrultusunda anlaşırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın