resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34257
    https://twitter.com/...8XHdi3oMolA&s=19

    hayatımda bu kadar provokasyon içeren çok az video izledim. adam lafın nereye gideceğini bile bile "durumu hiç iyi değil" diyor. mert çetin arkadan "moral olarak" diyerek ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ancak provokatör adam tekrarlıyor "durumu hiç iyi değil" diye. bir de "hiç merak etmeyin herkesin adaleti şaşar, allah'ın adaleti şaşmaz" buyuruyor. fatih hocayla burak elmas'ın birlik olup mustafa cengiz'e yaptıkları çok mu adaletliydi?

    kimse kusura bakmasın, fatih hoca hakettiğinin bile azını yaşadı. takım şuan ligde 12. ve devam etseydi daha nereye kadar düşerdik belli değil. çoktan gönderilmeliydi hatta bu sene yönetim değişiminde fatih hocasız bir sezona başlanmalıydı. terim taht oyunlarıyla bu sezona başlayabildi, ama kötü sonu ancak bu kadar erteleyebilirdi. şu durumda bile hala evine taraftar gidiyor, sosyal medyadaki biatçılar 'bu kaçıncı" demeyip hala başkanı suçlu buluyorlarsa fatih terim hakettiğinin çok daha azını yaşıyor demektir.

    burada çok yazdık da yazdıklarımız çeşitli "sebeplerle" silindi sözlük sağolsun. burak elmas fatih hoca sayesinde seçildi, fatih hoca da metin öztürk ve burak elmas dışında bir başkan adayı seçilseydi bu sene takımın başında kalmayacaktı. bu taht oyunlarının hiçbirinin galatasaray'ın iyiliğiyle ilgisi yoktu. herkes kendi çıkarı için birlikteydi. şimdi devran döndü; fatih hoca mustafa cengiz'e karşı nasıl taraftarı provoke ettiyse, burak elmas'a da aynı şeyi yapıyor. bunun böyle olacağı en başından belliydi. burada sırf fatih terim kalsın diye burak elmas propagandası yapanlar, "x senedir hazırlanıyor, über süper liste kurmuş, hepsi alanında şöyle iyi, böyle inanılmaz, bak bütün transferler hazır, çok gizli ve büyük bir firmadan 100 milyar dolar sponsor bulmuş" diyip üstüne yiğit şardan karalamaca oynayanlar şimdi burak elmas'ın en büyük düşmanı oldular. ne oldu şimdi burak elmas bu kadar kötü oldu?

    ben demiştim demek istemiyorum çünkü bunun hiç bir anlamı yok. çünkü zaten benim galatasaray'ın iyiliği için dediklerimin doğru olup olmaması bu güruh için önemli değildi. önemli olan fatih terim'di. bu yüzden bugün 12. sırada olmamızın sebebi bile burak elmas yönetimi olarak görülüyor.

    kanserle mücadele eden mustafa cengiz'e "öl geber" diyen insanlar bu videoyu izledikten sonra burak elmas'a saldırabilirler de. ancak bu provokasyonu yapan insanın bu hiç umrunda değil tabi ki. burak elmas kim ki? mustafa cengiz kimdi ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın