• 29541
    fatih terim sonrasi donemde bu takimin oyuncularinin hangisinde performans artisi veya dususu yasanacak merak ediyorum. bence ilk adim olarak hocanin evlat kontenjaninda olan arda, ismail gibi isimler gonderilmeli cunku bu isimler yeni gelen hocanin kuyusunu hem saha icinde hem saha disinda kazabilirler. daha once bunun orneklerini gorduk.

    bir de bunun tam tersi hoca gittikten sonra daha istekli oynamaya baslayan oyuncular. bu oyuncular yeni hocaya kendilerini begendirmek icin daha istekli olabilirler tabi. veya yeni hoca bu oyunculari daha iyi kullaniyor da olabilir. ama akla hep terim'i gondermek icin mi kotu oynadilar ihtimali de gelecek. bunun en iyi ornegi rijkaard donemi servet cetin'in performansi.

    ozetle bu takimin yeni hocasinin isi cok zor. taraftarlarin bir kismi maalesef terim yoksa basarisiz olalim modunda oldugu icin ilk puan kaybinda yeni hocaya da dunyayi dar edeceklerdir. benzer durum fatih terim 4. kez takimin basina geldiginde takim basarisiz olsun isteyen kesim icin de gecerliydi.

    umarim hoca da iddia ettigi kadar iyi galatasarayliysa kulube zarar verecek aciklamalar yapmaz. hic konusmasin demiyorum tabi ama en azindan sezonun bitmesini beklesin. avrupa'da ilerlersek maclari izlemeye stada da gelir umarim. yanlis biliyor olabilirim ama terim takimin basinda yokken (milli takimi calistirdigi donemler haric) stada gelip mac izledigi olmadi. hatta mancini takimin basina geldikten sonra oynayacagimiz kritik bir sampiyonlar ligi macindan once basin toplantisi yapmisti. umarim hoca galatasarayi dusunup ona gore hareket eder bundan sonraki donemlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın