resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34235
    gitti. burada galatasaray düşmanlarının isteklerine çanak tutup kendisini yerden yere vuran taraftar görünümlü insanları asla affetmeyeceğim.

    20 sene sonra, metin oktay gibi kalbimize kazındığında, umarım o neslin galatasaray taraftarı hala yanlarında olan efsanelerinin değerini bilir. statta metin oktay, fatih terim diye bağırıp o günkü efsanelerine sayıp sövmez.

    galatasaray mı? kapkaranlık bir dönem bizleri bekliyor. kendisine verdiğimiz futbolcu kalitesini başkalarına verdiğimizde göreceğiz daha hajrovic, burdisso transferlerini, donk gibi oyuncuların hiç değerlendirilemeden kadro dışı kalışını falan.

    galatasaray taraftarı? beşiktaş, fenerbahçe taraftarından gram farkı yok. hatta muhtemelen “keşke bi fatih terim’imiz olsa” diye yana yakıla ortalıkta dolaşan fenerbahçeli, beşiktaşlılar böyle bi efsaneye sahip olsa el üstünde tutardı.

    hocam? yine haksızlığa uğradın, yine galatasaray’ın bilindik kapalı kapı oyunlarına kurban edildin, yine görevini yapıp camiaya yapılan adaletsizlikleri çözmesi gerekenler sorunu kısa yoldan senin üstüne yıktı. elim kalbimde, senin bildiğin gibi galatasaraylıyım.

    ben? boğazımda acı bi tat var. doğum günümde koparıldı hocam galatasaray’dan bir kez daha. bugünü asla unutmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın