resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34228
    bıraktığı, bırakacağı enkazı sezon ortasında değil sezon sonunda bırakmasını ve avrupa maçlarında oynattığı güzel geçiş oyununu oynatmasını isterdim. gelen hoca için de zor olacak. arda’nın gelecek hocaya karşı gruplaşma ihtimali dışında adam gelir gelmez sezon başını görmeden kredisini yarım sezonda tüketebilir. çünkü kendi kurmadığı takımda kamuoyu tarafından ekstra şeyler yapması beklenecek. ayrıca genç yapılaşmayı devam ettirecek ve bu kadroya uyum sağlayabilecek kriterde hocayı sezon ortasında bulmak çok zor. hatta en ufak olumsuzlukta hocayı neden sezon ortası gönderdiniz denilecek.*

    ama onun dışında 3 yıllık planlama falan derken tamam bu yıl şampiyonluk beklemeyelim eyvallah da ligdeki 12 takımdan daha az gol atan bir takım var. bunun yapılanmayla alakası yok. takımın yarısından çoğunu değiştiren, alt ligden gelen adana demirspor bizim üstümüzdeyse düşünecek çok şey var. herkesin kabusu olan 2010-11 sezonundan daha kötüyüz açıklaması var mı? hadi diyelim hakemler 5 puanımızı yedi 10 puanımızı yedi. ivmeyi kaybettik. koskoca galatasaray ne olursa olsun bu durumda kalmamalı. koskoca galatasaray maç içinde veya dışında demoralize olup kendini bu kadar kolay salmamalı.

    kulübümüz için umarım hayırlı olur. giderken mümkünse galatasaray başkanlık makamına saygısızlık ederek, aba altından sopa göstererek aldırdığı arda turan‘ı da götürmesini istediğim hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın