resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34173
    çok çok önce, belki de bundan en az 1-1 buçuk yıl önce olması gereken şey olmuştur. kendisi galatasaray'ın sembollerinden, benim jenerasyonumun galatasaray'lı olma sebeplerinden biri yaşattıklarıyla. bunu da kimse tartışmıyor zaten, ancak bu kadar zamandır çok üst seviyede konumlandırılmasıyla 4. dönemi itibariyle yaşadığı güç zehirlenmesi bana bir şey olmaz, ben istediğimi yaparım mentalitesine sebep olmuş ve ben her zaman en iyisini en doğrusunu bilirim diyerek eleştiri kabul etmeyen birisi haline dönüştürmüştür.

    arda turan'ın gelişi, ismail çipe'nin sözleşmesinin uzatılması gibi evlatçılık örnekleri malum. antrenör olarak kendini ispat etmemiş ne kadar galatasaray eskisi futbolcu varsa hepsini ekibe toplamış, profesyonellikten tamamen uzak. altyapıya verdiği değer ve önem, kaç yaşında "genç" futbolcuların ancak uzatmalarda 1-2 dakika kadar bulabildiği zamandan belli olmakta. bir de gördüğü sınırsız destek ve anlayışın da belki de etkisiyle hep bir sonraki dönemi işaret etmeler. her sene mutlaka bir krizle takımın yönetimi yine bu amatör antrenörlere bırakmak en az 5-6 maç.

    olmadı, son iki yıllık süreçte ayak uyduramadı ve bu kadar insanın yüksek sesle olmasa da "hadi artık hocam anla da sen istifa et güzelce" diye içten içe düşünmesine sebebiyet verdi. son iki yıldır bize verdiğiniz zarar malum, keşke bunu görebilseydiniz. size güzel bir emeklilik diliyor, yeni gelecek kişinin de galatasaray evladı vs. gibi klişelerden uzak, profesyonel bir şekilde işini yapacak, hedefi net şekilde gösterecek, kısa-orta-uzun vadeli planları net olan ve hızlı aksiyon alabilecek bir kişi olacağını umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın