• 29517
    ben yıldım be kardeşim.

    bu ruhsuzluktan, bu umursamaz tavırdan, bu vasatlıktan, bu 'dikte' çabasından, bu sabırsızlıktan, bu adaletsizlikten yıldım yemin ederim usandım yahu.

    takım kötü, takım berbat. düzgün oynansın yine kaybetsinler destekleriz, arkalarında dururuz ama kazın ayağı öyle değil ki. herkes bezmiş canından. koşmaya mecal yok, geri düşmüşsün maçı çevirme isteğin yok. şimdi örnek veriyorum diye linç etme anlamı çıkmasın ama ilk yarının sonunda emre kılınç bir topu köşeden uzayladı, sonra da güldü. neye gülüyon hacı? her maç takır takır top oynadınız da bu maçı kendinize kredi olarak mı gördünüz? bu ne hırssızlık? bu ne rahatlık yahu? biraz reaksiyon gösterin yahu.

    ben neden her seferinde arda turan'ın galatasaraylılık ölçüsünü dinliyorum? mecbur muyum arkadaş ben onun ne kadar galatasaraylı olduğunu duymaya? girdi, koca göbeği ile koşamadı, tıknefes oldu ve katkı sağlayamadı. sonra maç sonu çıkmışlar şöyle renklere aşık, böyle iyi galatasaraylı. bana ne hacı! ben de çok iyi galatasaraylıyım mesela, 30 senedir bu renklere aşığım ben. saçma sapan bir zamanda dahi sarıyla kırmızıyı yan yana görünce mutlu oluyorum. durduk yere nevizade'yi mırıldanıyorum. ben bunu çıkıp her yerde anlatıyor muyum? bir faydası var mı? senin işin çıkıp top oynamak. iki-üç ay sakatlık sonrası o göbeği bu açıklamalarla mı örteceksin? maç içinde eller kollar açık millete taktik veriyor, maç sonu çıkmış üç yıllık planlama diyor. sana ne? o planlama senin işin mi birader? 35 yaşında adamsın sen, büyük ihtimal seneye de futbolu bırakacaksın kime edebiyat yapıyorsun?

    sol bekte van aanholt'u eleştirirken muadili olarak neden ömer bayram'ı izliyoruz? iyi niyetlidir, çabalar eyvallah da burası galatasaray abi iyi niyetle iş yürümüyor. kalede ismail çipetpet duruyor hala. berk balaban bu kadar kötü ise neden para kazanıyor bu kulüpten? denesenize. orta saha kurgusu zaten yok, havlu da attın oynatsana bartuğ elmaz denen arkadaşı neymiş bir görelim. ama yok değil mi? ister hayalperest deyin ister başka bir şey. 8 ocak 2022 galatasaray giresunspor maçında forvette oynayacak adam eren aydın isimli arkadaştı. boğuşacaktı belki ezilecekti ama emin olun ryan babel'den daha fazla içimize sinecekti. altyapıdan çıkan çocuklarla ilgili o zaman çıkın deyin ki 'hiçbirinden bi halt olmaz, kontenjan yüzünden kadroya giriyorlar', biz de bel bağlamayalım, umutlanmayalım.

    maç bitiyor, hocam sağolsun kendinden başka herkesi eleştiriyor. sıkılganlığını, isteksizliğini yüzünden anlıyoruz zaten. ama hiç düşünmüyor. ben neden her gelen yönetimle papaz oluyorum diye aklından geçirmiyor. bu koca kulüpte iki yardımcı ile iş hallolur mu diye aklından geçirmiyor. neden geçirsin ki? seviyoruz, sayıyoruz tamam da artık iş başka noktalara geldi. daha önce de kendisi ile ilgili defalarca eleştiri yazdım, saygı sınırlarını da aşmadım. ama ben bu takımla ağlayan, bu takımla gülen bir taraftar olarak kötü gidişata tepki gösteririm hocam. sen sabır dedin beklendi, transfer dedin yapıldı. gözünü seveyim sen de artık saha içine dön. o cesur fatih terim'i, risk almaktan yenilmekten korkmayan imparator'u bize yeniden göster.
App Store'dan indirin Google Play'den alın