resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34092
    dilerim kendisine ara transfer döneminde transfer bütçesi verilmez. galatasaray futbol takımının kadrosu gayet yeterli ve kalitelidir. evet bazı noktalarda planlamalar saçma sapan şekilde yapılmıştır, bazı oyuncuların transfer tercihi hatalıdır ama kadroya kalitesiz veya vasat demek dibine kadar haksızlıktır.

    bu takımın problemi herhangi bir oyun planının olmaması, herhangi bir hücum organizasyonunun olmamasıdır. hoca tahtaya 11 kişiyi yazıyor ve ''çıkın oynayın nasıl olsa büyük takımız bir şekilde kazanırız'' diye düşünüyor buna eminim. böyle bir dünya kalmadı.

    vasat veya yetersiz kadroyla mücadele edip başarılı olan takımlar ülkemizde mevcuttur. ilhan palut-konya, emre belözoğlu-başakşehir, ömer erdoğan-hatayspor, montella-adana demir, hakan keleş-giresunspor gibi örnekler sayılabilir bu örnekler çoğaltılabilir.

    bizim takımımızın teknik direktör, teknik heyet problemi mevcut. futbolcular değil, siz yetersizsiniz. neye dayanarak ilk yarının en iyi futbolunu oynayan takımlardan biriyiz dersiniz? koskoca galatasaray sahaya 7-8 kişi çıksa 20 maçta 27 puan almazdı. dalga mı geçiyorsunuz siz bizim aklımızla be?
App Store'dan indirin Google Play'den alın