resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33986
    kendisine bazı net sorular sorulması gereken hocamızdır. bu sorular;

    bu takımın kadrosu bu ligin maddi olarak en değerli kaçıncı kadrosudur ve kadro kalitesi olarak kaçıncı sıradadır? bunun cevabı 1,2 veya en kötümser yorumla 3’tür. eğer dördüncü oluyorsa bu teknik adamın başarısız olduğunu göstermez mi? kadronun salt kendi değeri zaten en kötü üçüncülükken demek ki negatif bir hoca katkısı var.

    takımda yapılan gençleşme operasyonu kimlerle yapıldı? neden uzun süreli sabır gerekiyor?

    yapılan genç oyuncu hamleleri son derece pahalı ve üst düzey oyuncularla yapıldı yani tam bir ekonomik yokluk durumu olup da altyapı oyuncularıyla oynama gibi bir durum var mı?

    kesinlikle yok. bahsedilen gençlerden olusan iskelet marcao, kerem, cicaldau, morutan, boey, mustafa muhammed, nelsson, halil, barış alper, berkan. e bu adamlar ya milli oyuncular ya milli takım havuzundalar ya da ciddi bonservisle geldiler. gelecekte performans gösterecek oyuncular değil ki? bunların hiç biri belki biraz boey hariç ucuza alınmadı ve 17 yaşında değiller. avrupa maçlarında görüldüğü üzere taktik organizasyon olduğu zaman çok iyi performans veriyorlar. e bunlara ek olarak hollanda milli takımından iki tecrübeli oyuncu, uruguay kaptani, premier ligde performans vermiş milli oyuncu diagne, formu problemli olsa da onemli bir oyuncu feghouli, ligin iyi oyuncularindan emre kılınç, taylan gibi bir tecrübeli oyuncu portföyü de var. kadro son derece performans beklenebilecek bir kadro. iki rakibimiz fenerbahçe ve beşiktaş’ ta hoca gönderen performanstan daha bile kötü bir performansın sebebi nedir?

    her maç sıkıştığında sanki dunya kupası finalinin son 5 dakikası gibi birbirine tarz olarak zıt oyuncularla yapılan 3-4 oyuncu değişikliği plansızlık değil midir?

    duran top organizasyonları ve çalışılmış setler neden yok? genç oyuncular çalıştırılmaya çok daha açıkken neden bir tane duran top organizasyonu görülmez? topu 20 defa gelişigüzel ve kimse olmayan yerlere şişirmek için her hangi bir hocaya gerek var mı?

    futbol mirası bırakma yolunda gidiliyorsa, ver ömer bayrama, gidebildiği kadar gidip körlemesine içeri sallasın uygulaması nasıl her atakta denenebiliyor?

    bireysel performans olarak pek çok oyuncumun sürekli aşağı gitmesinin sebebi nedir?

    her sezon neden 5-10 maç arası ceza alıyorsunuz ve neden ısrarla küfür ederek size ceza vermek için bekleyen insanlara fırsat veriyorsunuz?

    yardımcılarınızda aradığınız yeterlilik eski oyuncularınız olmaları hariç nedir?

    golleri atamıyoruz ve kolay gol yiyoruz açıklamaları sizin seviyenize yakışan açıklamalar mı? futbol zaten gol atıp, gol yememek değil mi? onun nasıl yapılacağı da teknik direktörün işi.

    sorumluluk benim tarzı açıklamalarınızın anlamı nedir? bir polis hırsız yakalama sorumluluğu benim, doktor hastaya bakma sorumluluğu benim, bir kasiyer para üzeri verme sorumluluğu benim diyor mu? tabii ki sizin bu bir büyüklük göstermek tonunda söylenecek bir şey midir?

    neden yurtdışı tecrübeleriniz dahil her başkan ile sorun yaşıyorsunuz ve profesyonel sağlam kontratların haricinde bir pozisyon ile takımınıza destek olma fikri bu kadar uzak geliyor?

    neden bu kadar transfer odaklı bir yaklaşım gösteriyorsunuz ve her sorunun çözümü devre arası ve yıl sonu transfer dönemlerinde aranıyor?

    ikinci kaleciniz olmadan avrupa kupası’nda olduğumuz bir sezonda yola çıkmanın sebebi nedir? bu konuda inşallah muslera’ya bir şey olmaz prensibiyle mi yola çıktınız?

    halil dervişoğlu oynarken havadan direkt hücum ve sık kenar orta denemeleri yapılırken, muhammed veya diagne oynarken çok belirgin bir pas futbolu denenmesi sebebi nedir?

    gelecek sezon avrupa’ya gidilemezse bu projenin durumu ne olur ve oyuncuların pazar kaybı nasıl tolere edilecek?

    italyan ekipleriyle oynanan maçlardaki heyecanınızı ve gerçekten kurulan ciddi taktiksel planların yarısını neden ligimizde göremiyoruz?

    vs. vs. vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın