resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33965
    galatasaray'ın kurtuluşu şimdi yazacağım plana bağlıdır ve bu plan harfiyen uygulanamazsa şunu açıkça söyleyebilirim ki galatasaray amatör kümeye kadar düşer. bu kulüp fatih terim ile var oldu fatih terimle var olacaktır. tüzüğe bu madde değiştirilemez olarak eklenmelidir. neyse plana devam ediyorum.

    öncelikle fatih terim'in her bir hareketi, duruşu, duruma göre aldığı her bir aksiyonun algoritması oluşturulup bilgisayar ortamında tanımlanmalı. daha sonra oluşturulan algoritma hologram teknolojisi ile birleştirilip bir konsol yardımı ile yansıtılmalı. bu konsoldan saha kenarına, florya'daki idari binaya ve antrenman sahasına yerleştirilmeli.

    ülkemizde daha önce yapılan aşağıdaki gibi bir örnek de mevcut.
    https://www.youtube.com/watch?v=K7m9WStHgnY

    futbol şubesi ile alınacak her karar bu hologramdan gelecek cevaba göre belirlenmeli. yapılacak tüm transferler, seçilecek başkan, oyuncu değişiklikleri, antrenman metodları aklınıza futbol ile ilgili gelen her şeyi hocamın birebir kopyası olan hologram belirlemeli. böylece sadece biz değil, tüm nesiller fatih terim'in irfanından faydalanabilir. ancak böyle galatasaray çöküşten kurtulabilir. galatasaray'ın geleceği sadece bu plana bağlıdır. projemin adı; ölene dek fatih terim diyerek ölünce bu işin biteceğini düşünen kripto fatih terim düşmanlarına cevaben sonsuza dek fatih terimdir. vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

    not: takvimimizi daha önceden detaylı olarak paylaşmıştım. eminim çarşamba sabahı gibi bu önerim dikkate alınacaktır. takvime yeniden ulaşmak isteyenler mesaj atabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın