resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33874
    --- alıntı ---

    türkiye'nin en başarılı teknik direktörü. çok severim terim'i. onunla şahsiyet kavgasına girmemek gerekiyor. kişiliği ortada bir insan; ya kabul edersin çalışırsın, ya da çalışmazsın. kimse mükemmel değildir. onun iyi tarafları görülmeli, galatasaray'a pozitif katkısına bakılmalı. bazen sahada kendini kontrol etmekte zorlanıyor. bu kadar başarılı ve tecrübeli bir teknik adamın hakem ne yaparsa yapsın sahada kendini kontrol etmesi gerekiyor. ne yaparsa yapılsın, hakemlere kart göstertecek şekilde hareket etmemeli. ama o kadar heyecanlı ki, onu da anlıyorum. şimdi 60 küsur yaşında ama kendini hâlâ 25 yaşında sanıyor ve o heyecanla davranıyor."

    tff'nin kuralları var, bunlar belli. buna göre ceza vermişlerdir. kurul tercih hakkını üst sınırdan vermiştir o ayrı ama kurallar çerçevesinde cezalar veriliyor. galatasaray bu kurulla diyalog içinde olmalı. kavga edersen olmaz."

    --- alıntı ---

    böyle buyurmuş faruk başkan. uzun uzadıya yazmayacağım. fatih hoca gidince yerine kim gelecek? yerli hocaların maçası yemez. fatih terim gibi bir hocayı istifaya çağıran taraftar yeni gelecek hocaya neler yapar herkes hem fikir. bunun için istediğiniz yerli hocaların gelmesi kolay olmayacaktır.

    yabancı hoca da yarım sezon gelse yeni sezonda takımın başında olmaz. bu medya, tff+mhk, taraftar profili varken çok dayanmaz.

    fatih hoca gidince hakemler birden bire melek mi olacak? yine aynı tas aynı hamam. hatta daha da sertleşecekler.

    faruk süren önce aba altından sopayı hocaya çıkaracağına damadına çıkarsın. başkan dediğin önce klubün hakklarını savunacak. burası galatasaray kimse bu takımla oyuncak gibi oynayamaz. bunu bilmeleri gerekiyor. ünal başkanın kulakları çınlasın.

    ben şahsen yeni hoca gelirse sıralamada ilk 10' u mumla ararız gibime geliyor.

    umarım fatih hoca gitmez. bu kirli düzende onu çok ararız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın