resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33859
    sadece galatasaray'da değil, türk futbolunda da ulaşılması çok zor başarılara imza atmış teknik direktör. adeta bir winner.

    bu entryi onun başarıları ya da winnerlığı üzerine değil, linç edileceğimi bile bile eksikleri ve yanlışları için yazıyorum.

    galatasaray'a son zamanlarda en çok zararı veren kişidir diyebiliriz kendisi için çünkü galatasaray'ı galatasaray yapan değerlendiren bilerek ya da bilmeyerek uzaklaştırdı. normalde biz hepimiz galatasaray için varız, galatasaray kişi ya da gruplar için yok. özellikle son yıllarda, fatih terim, galatasaray için değil, galatasaray, fatih terim için varmış gibi bir durum yaşanıyor. kendisi çok zeki bir adam olduğu için bu durumu fark etmeme gibi bir şeyi yok bu yüzden de aslında bu durumu kabullenerek galatasaray'a en büyük zararı kendisi veriyor.

    fatih terim de galatasaray'dan büyük değildir, taraftar da, başkan da. ben bir taraftar olarak galatasaray'a zarar veriyorsam, ben de gideyim. ben bir taraftar olarak bunu diyorsam, her zaman galatasaray taraftarı olduğunu ayrıca belirten fatih terim de bunu diyebilsin ya da ben ona bu eleştiriyi yaptığımda linç edilmeyeyim. son zamanlarda bu sözlükte de, twitter'da da kendisi hakkında yazılan ve kendisini savunan entryleri okuyorum. sürekli geçmiş başarıları önümüze konuyor biz eleştiri yapan grubun önüne.

    kimse hatasız değildir dostlar, önemli olan bu hatalara bir çözüm bulmaktır. kimse galatasaray'dan büyük değildir ve eğer bu hataların çözümü yeni bir hoca ile çözülecekse, ben fatih terim'e gitmeli derim ama hiçbir başarısını da göz ardı etmem. ben bunu dediğimde hocanın uefa başarıları önüme bırakıldığında söyleyecek söz bulamıyorum. mükemmel bir his, harika bir başarı, inanılmaz bir gurur haklısınız ama her eleştiride bunun söylenmesi ile "ama biz sizi kadıköy'de 6 - 0 yendik." minvalindeki cümleler benim için aynı şey.

    biz galatasarayız dostlar, bu kültürümüz ile türk futboluna yön verdik, türkiye'nin en büyüğü olduk. bu kültürden uzaklaştığımız, galatasaray'dan büyüğü yoktur diyemediğimiz için son zamanlarda böyle başarısız oluyoruz işte.

    hocanın en büyük hatası ise kadroyu istikrarsız bir biçimde kurması. şuradan 5 kişiye sorsak, ideal bir galatasaray kadrosu sayamaz çünkü öyle bir kadro yok. bizim 2 maçta bir değişen kadromuz var. ayrıca hoca eleştiri kabul etmiyor. puan kayıplarının sebebini gidip hocaya sorsak, hakem diyecek, bu çocuklar genç hata yapıyorlar diyecek ama benim de hatam var, belki de antrenmanlarım yetersız geliyor. teknik kadrom da yetersiz olabilir demeyecek.

    son olarak,

    hocaya ve öğrencilerine sezonun ikinci yarısı için başarılar diliyorum fakat bu koca entrynin her yerinde yazdığım gibi;

    ne sen, ne biz taraftar, ne başkan ne de topçular hocam. en büyük galatasaray. ondan da büyük yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın