resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33788
    2021-2022 sezonunda tek kelimeyle “başarısızdır”. hatta başarısız oğlu başarısızdır. şu performansla şu an yerinde dünyanın en iyileri de dahil teknik direktörlük lisansı olan hangi teknik direktör olsaydı ya istifa etmişti ya da kovulmuştu. hatta onun taraftarı olanlar böyle bir durumda istifa ya da kovulma için en başta yer kapmaya çalışanlar olurdu.

    maalesef ki artık bu takıma verebileceği bir şeyi kaldığını düşünmüyorum. olmuyorsa olmuyor işte. takımın çok net taze bir kana ihtiyacı var.

    kendisini çok seviyorum ve hayatım boyunca en güzel yerlerde konumlandırdım hep ama galatasaray söz konusu olduğunda kişileri takımın önüne koyarak asıl gönül verdiğimiz noktayı kaçırıyoruz.

    birkaç ay önce ocak ayını işaret ettiğinde transfer değil de takımın giderek düzelecek oyununu kast etmişti ama takım düzelmek yerine dibe doğru daha da doğru gitti. taraftar ocak’a kadar sabredecek dedi, ocak yarın başlıyor. bu takımı belki de bizden çok seviyordur, bu yüzden takım için iyi olanın bu olduğunu düşünüp görevini bırakmasını ümit ediyorum. takım içinde teknik yönetim dışında her türlü görev için en büyük destekçisi olurum ama artık kulübede olmamalı.

    kendisine de upuzun sağlıklı bir ömür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın