resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1691
    kamplara geç katılması neticesinde, birçok maçı kondisyon eksikliği nedeniyle kaçırmış, birçok maçta da fiziksel ve kondisyonel açıdan zayıf olduğu için sahada ruh gibi dolaşmıştır. şimdi bana birçok maçta şov yaptı diyenler olacak. o kadar parayı alıyorsan zaten yapman gereken bu. ama bu arkadaşın geç katıldığı kamplardan dolayı kaçırdığı maçlarda ve sahada ruh gibi dolaştığı maçlarda kaybettiğimiz puanlar sadece onun tatil keyfi yüzünden kaybedilmiştir. kimse kendini kandırmasın, lincoln'e mal edemezsin falan diye. madem bu adam, adam gibi oynadığında takımı sürükleyebilen bir yetenek, katılsın kampına, kondisyonu eksik kalmasın, fiziksel olarak güçsüz düşmesin de takımına kazandırması gereken puanları kazandırsın. işte bu yüzden kendisi hırsızdır benim gözümde, benim takımımı kazanabileceği puanlardan men etmiştir. şampiyonluk yolunda bir puanın bile önemli olduğunu göz önünde bulundurursak, çok rahat söyleyebilirim ki takımın kaderiyle oynamıştır. benim takımımın elde edebileceği bir puanını bile, hatta bir gol avarajını bile, sırf tatil keyfi yüzünden, bazı maçları kaçırdığından dolayı elde etmesini engelleyen bu hırsıza haram olsun diyorum.

    bu olaya takım açısından bakalım. sen köpek gibi idman yapıp terlerken, bazıları hala brezilya'dan dönmemiş. sen kampı bitirip maçına çıkarken bazıları daha yeni dönüyor. sen sahada bir puan için deliler gibi koştururken, bazıları kampa geç geldiğinden dolayı kondisyon eksikliği yaşıyor ve ortalarda yok, sen tam sahada ah bir yıldızımız olsaydı da şu maçı çevirseydi derken, bazıları hala maç eksiğiyle sahaya çıkıyor ve sen ah ulan bu maçtan üç puan alsaydık diye sızlanırken birileri sahanın ortasında ruh gibi dolaşıyor ve kondisyon eksikliğinden dolayı top almaya, sorumluluk almaya çekiniyor, aldığı toplarda da en ufak driplinginde, rakip oyuncuyla ikili mücadeleye girer girmez, yere yıkılıyor güçsüzlükten. sonra bu takımın bir parçası olarak sen düşünmez misin? ben çalışırken bu adam neredeydi? ben maça çıkarken bu adam niye yok? ben topumu oynarken, maçı kurtaracak birkaç oyuncudan birisi olan bu oyuncu niye işini yapmıyor ve ben şampiyonluk için didinirken bu adamın saha içinde ruh gibi dolaşıp bizi alabileceğimiz puanlardan men etmeye hakkı var mı?

    ve hepsinden önemlisi

    biz aldığımız paranın hakkını çalışarak, didinerek vermeye çalışırken, bu adam bu kadar para almasına rağmen, bizim alacağımız puanları çalmasına rağmen, sahada ruh gibi dolaşmasına rağmen, neden ama neden benim taraftarım iki hafta sonra bir asist yaptığında, ona taparcasına lincoooln lincoooln diye bağırıyor? bizim taraftarımız bu kadar kör mü? bizim taraftarımız, bu adamın kaçırdığı maçlarda alamadığımız puanları hiç umursamıyor mu?

    ve acaba bu puanları, tatil keyfi yüzünden almamızı engelleyen isim arda turan olsaydı, bugün onu yerin dibine sokmaz mıydı bu taraftar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın