resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33828
    kendisi emekli olana kadar takımın başında kalmalı. o olamayınca galatasaray’a bir soğuyorum. bu işin duygusal tarafı. kalması gerekmesinin bana gelen mantıklı taraflarını ise aşağıda sayacağım.

    iyi kötü ne oynadığımızı bilen bir sistem oluşturdu. şampiyona olduğumuz seneler ve sonrası bile en büyük eleştiri bu takım ne oynuyor eleştirisiydi. oyunumuz geliştirilebilir kusursuz değil ancak bizim temel problemimizin kalite eksikliği olduğunu düşünüyorum. bu da maalesef transfer ile çözülecektir. ilerideki adamların golü atmaya başladığında tüm dertler unutulur. çünkü takım savunması ve defans uyumu yakalandı.

    bir diğer konu takıma başka teknik direktör gelse zaman kaybımız 2 yıldan 5 yıla çıkabilir. yıllardır keşke hoca alex ferguson gibi olsa diye kafa ütüleyenler ilk tökezlemede hoca gitsin diyor. geriye dönüp baktığında hep iyi günler hatırlanır ama manu’nun ronaldolu kadrosunun bile şampiyonlar ligi gruplarından elendiği bilinir. bazen işler istediğin gibi gitmez ama bu düzeltilmeyecek anlamına gelmez. her sene şampiyonluk isteyen de bayern münih’i tutabilir. ben de çok istiyorum olmak ama bu ekonomi ile gerçekten zor. yerine gelecek olan hocanın da farklı bir talebi olmayacak çünkü o da yeni bir oyun sistemi ve onun için gerekli futbolcu isteyecek.

    ocak ayında bana kalırsa gedson ve forvet ile geçip planlamayı önümüzdeki yaza bırakmalıyız. bu sene kayıp oldu zaten amaç avrupada gidebileceğin yere kadar gitmek ve elimizdeki oyuncuları geliştirmek olmalı.

    biraz sakin beyler yapmayın etmeyin bu takımda bir ışık var. prandellli, hamza(2.dönem), mustafa denizli gibi ne yaptığımız belli olmasa zaten acil hoca değişsin deriz.

    (bkz: fatih terim/#3254248)

    eylül ayında yazdığım entrydi mantıksal gerekçelerini de açıklarım demiştim. gönül isterdi ki güzel günlerde açıklasaydık ama bu sefer de güzel günde herkes arkasında durur tabi olurdu:( neyse hocamla güzel günlere inşallah.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın