resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33786
    önceden bir xg vardı, bir de yanına çıkıp hoca mı atsın kardeşim eklendi 28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçı ile. çıkıp elbette hoca gol atmayacak, ilgili maçta takım gol kaçırabilir, bu maçta 3 gol atmak da normaldir fakat şu sorularıma cevap alayım lütfen kendisinden:

    1- bu takım neden her iç saha maçında ilk golü yiyen taraf oluyor? tamam takım gol kaçırıyor da hocam bu takım neden bu kadar kolay gol yiyor?

    2- fatih öztürk'ü neden aldırdın?

    3- ismail cipe'ye güvenip sezona çıkmak nasıl bir iş bilmezlik? muslera ligin 8. haftasında sakatlansa demek biz daha önce ismail'e mecbur kalacağız ve küme düşme potasında olacağız.

    4 - bu takımın kalesine gelen ilk top neden gol oluyor?

    5- bu takımdaki hücumun lakayitligi nedendir? bu takımın nasıl bir disiplin sorunu var?

    6- bize yaşamadığın daha hangi rezalet kaldı?

    maç sonu röportajını izliyorum, hala genç takım hataları diyor aklımı kaybetmek üzereyim ya. vallahi billahi camı çerçeveyi kıracağım sinirden. yahu hocam denizlispor dediğin takım 5 yedekle gelmiş, ikinci ligin sonuncusu takım bize 3 gol atıyor ki ilk iki gol ders niteliğinde yediğimiz gol. vallahi insan utanır ya.

    şu maçta atalay, jankat, kaan falan oynasa derim ki genç takım da hocam yapma etme bizimle dalga geçme ya. maç içinde sinir krizine soktuğu yetmiyor gibi bir de bizimle maç sonunda dalga geçiyor.

    yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın