resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33749
    28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçında bütün maç itiraz etti, söylendi. muhtemelen argümanı da çok gol kacirdik falan olur bu maçta. hocam ikinci ligin en kötü takımına gol kaciririz eyvallah da kendi sahanda da üç gol yemezsin ya.

    takımı her iç saha maçında neredeyse ilk golü yiyen takım ama hep hakemler hatalı nedense. vallahi kendisi bıktırdı artık. bu kadar parayı ikinci ligin en kötü takımı, yarısı eksik denizlispor ile 3-3 berabere kal diye mi harcattin hocam? vallahi pes.

    son sözüm de ismail cipe tercihi için. fatih öztürk'u bizzat kendisi aldırdı adam ortada yok. neden alındı kimse bilmiyor. okan hadi oynamak istiyorum dedi kiralık gitti de hocam hiç mi düşünmediniz ya ismail'e mecbur kalırsak diye? bu nasıl bir basiretsizlik? bu mudur 3 yıllık planlama ben anlayamadım. maç sonu bahanelerini gerçekten çok merak ediyorum.

    bize daha nasıl rezaletler yaratacaksin hoca? bu kulübe daha kaç para harcatip daha nasıl rezil edeceksin bizi? canın sağolsun falan değil. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın