resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33713
    ayrılma kararı vermesi durumunda tamamen kulüpten gitmesi gereken teknik direktörümüz.

    kendisini çok seviyorum ve istifa çağrılarında asla bulunmadım. galatasaray'ı da çok seviyorum bu yüzden bir gün bu çağrıya katılabilirim. dış faktörler olmasaydı kesinlikle bu sezon çoktan kendisinin istifa edeceğine de inanıyorum, federasyon ve hakem derken takım doğrandı. şu an 2. sırada olması gereken takım 6 maçtır doğrana doğrana ne hale geldi.

    sözüm ona bir çok defa artık kulüpte başka bir görevde olması dile getirildi, en son farioli başlığında da gelsin, seneye hoca kulüpte başka bir görevde bulunsun farioli takımın başına geçsin yazılarını görünce bu fikre saygı duymakla birlikte katılmadığımı belirtmek isterim.

    hocamız görevden ayrılma kararı verirse ya federasyonda bir görev alacaksa, ya yurt dışında bir takımla anlaşırsa ya da tamamen emekli oldum derse ayrılsın. kulüp içi sportif direktör olursa aykut kocaman'ın daum sonrası teknik direktör olması gibi en ufak olumsuzlukta yine zararı galatasaray görecek. futbol aklı veya kulüp başkanı bile olsa takımda aynı sorunlar sürekli hortlayacak. bu yüzden hocam bizim için teknik adam olarak kalsın sadece. tff başına geçsin eyvallah ama galatasaray'da başka bir pozisyonda olursa galatasaray zarar görecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın