resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33696
    görev yaptığı son 8 sezonda toplam 41 resmi maçı kaçıran teknik direktör. yani fiili olarak 1 sezondan fazla takımını yalnız bırakmış durumda. gelinen noktada kontrol edemediği öfkesi ne federasyon yönetimini değiştirdi, ne mhk'yı yıktı, ne de galatasaray'a karşı organize kötülüğü bitirdi. aldığı cezaların bize tek geri dönüşü, saha kenarında olmadığı maçlarda kaybedilen puanlar.

    şimdi öfkesini, kızgınlığını anlıyorum; belki "hoca bu adaletsizlik karşısında konuşmasın mı!!!" diye düşünen de olabilir. fakat son aldığı cezalar benim için bile bile lades demekten farksız. türk futbolundaki yozlaşmayı ve karar mekanizmasındaki çifte standardı en iyi bilen insan kendisi olabilir. sergen yalçın hakeme ana avrat sövüp 1 maç alırken, kendisi "yazıklar olsun!" dediği için 4-5 maç ceza alıyor da olabilir. burada konuşarak, hakeme öfke kusarak değiştiremeyeceğimiz bir sistem varken bile bile lades diyip ceza alıp takımı yalnız bırakmak mı çözüm? akşam oturup kendisini dinlediğinde olaylara ve cezalara tek bir kez dahi olsa hiç bu pencereden, bu açıdan baktı mı, çok merak ediyorum.

    son olarak 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçında aldığı cezadan sonra kenarda olmadığı hiçbir maçı kazanamadık. kendisine sadece sormak istiyorum, fenerbahçe maçındaki kayıp mı daha çok canımızı yaktı, yoksa akabinde galibiyetsiz geçirdiğimiz 5 maç mı (kaybedilen puan 12)? bana göre puan karşılığı olarak fenerbahçe maçı ile altay veya adanademir maçının bir farkı yok. ki önümüzde oynayacağımız 25 aralık 2021 galatasaray antalyaspor maçında da yine cezasından kalan son 1 maçı çekecek.

    öfkesini dışa vurduğu, kendisine hakim olmayı bir türlü öğrenemediği ve kaybedilen puanlardan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. ilk hakem olayında kendisine güvenenleri yine şaşırtmayıp minimum 5 maçlık cezayı alacağından da eminim.

    aldığı bu cezalardan ötürü kendisine kızgın olduğum ve sadece kendisini sorumlu tuttuğum için çok fazla tepki de alabilirim fakat belirttiğim gibi, türk futbolundaki yozlaşmayı en iyi kendisi biliyor. kendisi bu tuzaklara bile bile düşüyor. maalesef ceremesini de savaş meydanına komutansız çıkan takım ve taraftarı çekmek zorunda kalıyor. çünkü kendisinin tek düşündüğü şey o anda öfkesini kusup anlık da olsa rahatlamak.

    25 kasım 2021 galatasaray antalyaspor maçı ile tamamlanacak cezası sonrası toplam bilanço:
    görev yaptığı 8 sezonda toplam 41 resmi maç.
    36 süper lig maçı
    3 türkiye kupası maçı
    2 tff süper kupa maçı
App Store'dan indirin Google Play'den alın