resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33631
    hazır transfer dönemi gelmişken, halihazırda avrupa ligi son 16'sı cepte iken istifa etmesi mümkün olmayan teknik direktör.

    hoca hem transfer hem de avrupa kupalarının hastası. bir nevi bilgisayar oyunu gibi görüyor bu aşamaları. mart ayına kadar bu zevklerinden ödün vereceğini hiç sanmıyorum.

    gelgelelim şuanda başkanlık koltuğunda oturan adamın da terim ile uğraşacak vakti yok. kendisi ne yapıyor bilmiyorum ama koltuğu bu denli sarsilirken terim ismini karşısına almak ile uğraşmaz. bunu hepimiz biliyoruz. terim'in bütün isteklerine he diyip biz aldık hoca beceremedi işte diyip isin içinden siyrilacagina adım gibi eminim.

    kulüpte şuanda körler sağırlar birbirini ağırlar mottosu hakim. mevcut başarısızlıklar, oynana kötü oyun kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum. eskiden olsa taraftar terim kırmızı cizgimizdir diyip mustafa cengiz'e sallardı ama bu sezon malesef canim eski başkanımız da hayatta değil.

    yine devre arasında milyon eurolar harcayıp hiçbir derdimize derman olmayacak futbolcular alacağız. umarım en ufak rezalet ile bu ligi bitirir, bir şekilde bala göte ziraat kupasını alırız. önümüzdeki sezon avrupa şansı ancak bu şekilde olacak gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın