resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33669
    burada seni eleştiren büyük bir kısmının sadece alerji sebebiyle gitmeni istediğini düşünüyorum. benim içi çok farklısın hocam. bu sezon bazı maçlar şanssızlık bazı maçlar iyi veya kötü oyun olsa da girmeyen toplar bazı maçlar hakem etkisi bazı maçlarda ise kötü oyun ve tercihler.

    sonuç olarak liderin 21 puan gerisindeyiz. hadi hocam puan farkıma bakmayalım ve bu takım gelişti mi bunu düşünelim ama bu da yok. marcao nelsson ve kerem dışında iyi oynayan oyuncumuz yok. yani oyun ve oyuncu gelişiminde de sınıfta kaldık. taylan berkan cicaldau orta sahası ne dribbling yapabiliyor ne topa yön verebiliyor ne oyun temposunu ayarlayabiliyor. 3 forvetinde net olarak bir şeyi iyi yapamıyor. bekler desen içler acısı.

    evet yapılan transferlerin aytaç dışında hepsi iyi ve gelecek umuduyla yapılan oyuncular ama ne olursa olsun 21 puan olmadı hocam. hakemlerle giden 8-10 puanlık bir dönem var hadi 8-10 puan düşür 11-13 puan farkımız olacaktı yine. dönem dönem iyi oyun dışında lig özelinde elle tutulur bir durumumuz yok. fenerbahçe maçında gereksiz bir kart ile kaç maçtır yoksun. bu böyle uzar gider de ben artık çözümünü göremiyorum hocam.

    3 yıllık planlama hedefiyle yola çıkan bir takım şampiyon olamayabilir ama seneye avrupa’ya gidemezsek o planlamayı at çöpe gitsin hocam. iyi oyun görsek tamam diyeceğiz ama onu da göremiyoruz. hakem katliamını unutmuyoruz ama biz ne yapıyoruz onu anlamaya çalışıyoruz.

    benim için sözün bittiği yer geldi hocam. çöktüğümüzü düşünüyorum ve bir çıkış yoku göremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın