resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33614
    ne yazık ki uefa kupası macerası sonrasında artık emekli olmasını istediğim efsanevi teknik direktörümüz.

    gençliğimde mutluluğum olmuş ne kadar anı varsa altında imzası olan winner.

    ancak son bir kaç yıldır özellikle son 30 dakikalarda vermesi gereken maç içi kararları konusunda artık çok daha geç kalan, her yıl benzer şekilde üstüne oynandığını bile bile ceza alıp takımı şef'siz bırakan yaşlı kurttur. bu yıl değişiklik yapma zamanları 55'lere geldikçe iyice puan farkı oluşan ve o geri dönüş hikaye sinyallerini gösteremeyen genç bir takıma sahibiz.

    çok genç bir takım olması, istekli olması, kısa sürede istediğini elde edemeyince demoralize olması çok normal olan bu takımda sağlam, tecrübeli, iskelet sahada yoksa saha kenarında olmalıydı. ancak 34 lig haftasında takımın başında olarak kazanmasını beklediğimiz, daha erken oyuncu değişiklikleri ile neşteri vurup bizleri mest eden, hızlı hücum takım oyununu tıpkı terim gibi yansıtan genç bir teknik direktöre artık ihtiyacımız var.

    sonunda emre belözluğu gibi okan buruk gibi bir isim olması futbolun içinden gelmesi gereken bu yeni isim seçilirken fatih terim'e sorularak bu seçimin yapılması gerektiği kanaatindeyim. zira selef seçme hakkını hak ediyor imparator, bağımsız olsun yeter.

    ayrıca galatasaray spor kulübü tarafından onurlandırılması ve daima kulüpte tutulması gerektiğini de düşünmekteyim. hatta ve hatta bu efsane ismi evimizde görkemli bir şölenle onurlandırmalıyız diye düşünüyorum. kulüp için uygun bir gelir etkinliği ve taraftar için de simge bir etkinlik olur. böylece her gelen yönetim üzerindeki fatih terim isim baskısı da sonlanmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın