resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33561
    izleyenler bilir, exxen platformunda milli takımımızın euro 2008 serüveninin anlatıldığı bir belgesel var. insan izleyince tekrar o günlere dönüyor. rakipler birbirinden zorlu. evsahibi isviçre, yükselen yıldızlar portekiz, hırvatistan, çek cumhuriyeti. ve herzaman büyük bir futbol ülkesi olmuş almanya. ama müthiş bir başarıyla yarı final oynuyoruz. tabiki başrolde yine fatih terim var.

    şöyle bir düşündümde fatih terim ile millilerimiz 3 defa avrupa şampiyonasına katılmış. üstelik birinde son torbadan katılmasına rağmen. milli takımda en yüksek galibiyet oranına sahip teknik direktör. 2002 dünya kupası 3.lüğümüzde bile dolaylı yoldan katkısı var. tam 10 adet g.saray menşeili futbolcu ile oynadık o turnuvada.

    4 yıl üstüste şampiyonluk, uefa kupası zaferi, kadıköyde kazanılan şampiyonluk gibi unutulmaz başarılar...ya bu adam hiçkimsenin ulaşamayacağı büyük başarılar kazandı. onlar geçmişte kaldı birader dersen daha bu yıl zorluk derecesi şampiyonlar ligini aratmayan avrupa liginde, gruplardan namağlup çıkmadıkmı? son 4 yılda 2 şampiyonluk, bir tanede averajla 2.lik. üstelik ffp cezasıyla boğuştuğumuz sezonlarda.

    fenerlisi, beşiktaşlısı, tffsi, siyaseti yıllardır efsanemizin gitmesi için yırtınıyor. onlara 2 yıldır rahmetli başkanın sempatizanları, gizli ajandası olan galatasaraylılarda eklendi. bu atmosferde şampiyon olmak çok çok zor. bir kere kendi içinde bölünmüşsün. sürekli bir algı çalışması, eleştiri furyası. zaten genç bir takım oluşturmuşsun. yepyeni bir kadro, futbol kültürü yaratmaya çalışıyorsun kolaymı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın