resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33603
    kendisi hakkında yapılan bazı yorumları okurken gözlerim kanıyor, özellikle galatasaray sözlükte. şu ülkede olup biten garabetleri bilmesek yapılan yorumlar sonrası kendisini akp'nin en önde meşale taşıyan kişisi falan zannedeceğiz.

    adamın arkadaşı mehmet ağar imiş de, o yüzden siyasi mağdur olamazmış mesela. ya da sanki başakşehir stadı'na sırf galatasaray'dan fatih terim'i koparma harekatı başarılı olduğu için (sebeplerini fatih terim ya da ünal aysal'a bağlayabilirsiniz), yani yine galatasaray mağdur edildiği için fatih terim ismi verilmemiş gibi bu yüzden siyasi mağdur olmadığını söylememiz gerek sanırım.

    bütün bunları söylerken, artık ayyuka çıkmış olan dünya üzerinde en fazla devlet ihalesi alan 6 şirketten 5'inin türkiye'de olması konusu, üstelik bu 5 şirketten birinin limak holding olması konusu, limak holding'in ceo'sunun nihat özdemir olması konusu, nihat özdemir'in kendi diliyle itiraf ettiği galatasaray ve fatih terim nefreti, milli takımdan kovulurken konuşulan tazminat konusu ve bir de üstüne evet kampanyası konusunu ekleyip, sonra gelip buraya içinizdeki fatih terim nefretini kusarken "ama siyasi mağdur değil ya" diye zırvalayabilirsiniz.

    eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın