resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33550
    ne yaparsa yapsın illa ki bir savunanı çıkıyor. takım 20 puan geride kimse bunun hesabını sormak istemiyor mesela. savunulan argümanların elle tutulur bir yanı olsa içim rahatlayacak ama savunulan sözler belli bir kalıp içinde; sahada oynanan oyunu görmemize rağmen "xg yüksek yeaa" , "kendisi giderse takım çöker" (sakin 20 puan fark atmışız gibi) bir de geçmiş başarılar vs.

    ya nedense kimse malatya ve sivas macında pozisyona bile giremeyen takımı sorgulamıyor. nedense 10 hafta mac kazanmayan beşiktaş'a cok basit gollerle yenilen galatasaray'ı konusmuyor. nedense galatasaray'ın 0 (sıfır) hücum setinin olmasını konuşmuyor.

    varsa yoksa hakem tff mhk. bir kere de oyun hakkında konuşma gelse de insanlar neyin ne olduğunu anlasa. yani bu denli ekonomi çökerken bunu sadece dış güçlere bağlayanların argümanlarıyla aynı bu tavır.

    çok güzel konuşmuş da yumruğu masaya vurmuş. vurmasa şaşarım çünkü fatih terim bu kimseye eyvallahı yok. bedelinin kendi de ödüyor ama kendi öderken yanında kulübünü de yakıyor taraftarını da.

    iyi yoldayızcılara kötü bir haberim var. galatasaray kötü yolda. taraftarından, yönetimine, medyasına, teknik ekibine kadar herkes bu süreci kötü yönetiyor.

    mancini vardı bir ara ölüm grubundan çıkmıştı avrupa da iyiydi ama ligde 2. diye istifası isteniyordu her hafta. ama sayın hocamızın yardımcıları eleştiriliyor, kendi eleştirilmiyor. çünkü hata hep başkalarında en son hocamızda. mesela sergen yalçın'da ama terim'de değil.

    imparatoru verirsek... neyse :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın