resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33545
    sürekli aziz yıldırım ya da malum kişiyle aynı cümlede geçmesi, onlar gibi olduğunun söylenmesi bir tek bana mı garip geliyor bilmiyorum ama bu durum gerçekten çok komik.

    mesela aziz yıldırım fatih terim gibi olsaydı ne olurdu? * 20 sene 15 şampiyonluk, avrupa'da kazanılmış kupalar ve şampiyonlar liginde çeyrek finaller. daha önce ülkede kimsenin hayal edemediği başarılara ulaşma ve takımının avrupada güncel puan tablosunda 1. sıraya yerleşmesi. ekonomik sıkıntılara rağmen anlık başarı için değil de geleceği düşünen bir başkan. ee bu başkan kötü bir başkan değil ki. şimdi bu başkan niye bıraksın?

    ya da bu dediklerimi malum kişi ve parti için de düşünebiliriz.

    bu adamların farkı başarısız olmalarına rağmen sürekli birilerini uyutarak devam etmeleri. fatih terim sana hayal değil, gerçekleri sunuyor.

    zaten 63 yıldır oynanan bir ligde aldığın toplam şampiyonluğun %40'ını bir hoca 10 senede alıyorsa sen onu dediğin kişilerle aynı kefeye koyamazsın. yok koyacaksan şu an aziz yıldırımın efsane başkan olması ya da ülkemizin süper güç olması gerekir.

    fatih terim divanda hoca niye ceza alıyor ya diyenlerden de hoca taktik bilmiyor ya diyen taraftardan da çok düşünüyor. eğer galatasaray şuan tartışmasız en başarılı futbol takımıysa bunun en büyük sebeplerinden biri de kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın