resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33530
    öncelikle bugünkü açıklamalarının tamamını dinledim. hatta kaçırdığım bir şey oldu mu acaba diye bir de sonradan okudum.

    şimdi, bana göre ligde bu derece rezalet bir noktada olmamızın iki eşit derecede sorumlusu var: %50 tff ve hakemler + %50 fatih terim.

    hoca konuşmasında dış sebepler hakkında her şeyi söyledi sanırım. yani tff ve hakemler için söylediği her şeyin altına imza atarım. tek kelime ile müthiş konuştu. ancak kendisi için olan kısım ise bence oldukça yetersiz ve yine sebebi başka yerlerde arar cinstendi.

    kendi kısmı için özetle; genç takım kurduk, liderden uzakta kaldık, ben sorumluyum ama inanıyorum bu takıma gibi bir dedi. şimdi öncelikle bu "genç" takım vurgusunun arkasına sığınılmasını çok anlamıyorum. genç derken gören de sanacak ki iki üç tane 18-20 yaş arası topçu oynuyor falan. takımın banko topcularina bakalım; muslera, pva, feghouli, diagne. yaş ortalamasi 31-32 falan herhalde bu dörtlünün. yine sürekli oynayan topculardan taylan ve yedlin 27 yaşında. cicaldau ve marcao da 25 yaşında sanıyorum. bu takımda hocanın genç diye oynattığı üç buçuk topu var. kerem, nelsonn ve berkan. morutan ise genelde feghouli'nin arkasında yedek bekliyor.

    yani öyle çok genç denen kadroya bakıyorum tamam yaşlı değil ama hani yani üç tane 18 yaşında tecrübesiz topçu, dört tane de 20-23 yaş bandında oynattığımız topçu yok ki şu an bizde. o yüzden bu "genç" bahanesinin arkasına sığınılmasını bana komik geliyor.

    o yüzden hoca hep hakem konuştu diyenlere hak verebiliyorum. çünkü ben oyunumuzla, bu rezalet futbolumuzla nereye gideceğimizi, bunun nasıl düzeleceğine dair somut çözümleri falan duymak isterdim en azından. yani en azından xg falan deseydin hocam.

    neyse hocam ara transfer dönemi geliyor, bir 25 de orada harcarsın sonra yaz transfer dönemini bekleriz. hayırlısı diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın