resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33495
    kısır futboluyla bir senemizi daha hedeften uzakta bitirmemizi sağladı.

    son şampiyon olduğumuz sezon dahil takım inanılmaz kötü oynuyor, oyuncular ciddi baskı altında kalıyor, sevinçlerini, kızgınlıklarını nasıl yaşayacaklarını bilemiyor. bunun tek sorumlusu fatih terim'dir.

    çalıştığı her yönetimle sorun yaşasa da taraftar hep arkasında durdu. görev aldığı süre zarfında burada, sosyal medyada bazen haksız eleştirilere mağruz kalsa da son 3 yıldır yapılan her eleştiri ne yazık ki kendinden kaynaklıydı.

    burak elmas'ın seçilmesindeki belki de en büyük etkendi ama basiretsizliği burak elmas yönetimine de derin yaralar açtı. takımın formsuzluğu sürekli mhk, tff bahane gösterilerek örtbas edilmeye başlandı. bu takım senelerdir top oynamıyor. futbolu keyif vermiyor. kalemize gelen her şut gol olurken, bir gol atmak için 400 tane pas yapıyoruz. bunun en büyük sorumlusu bir fatih terim, iki onu ısrarla orada tutarak kendine kalkan olarak kullanan yönetim, üç fatih terim başımızda olsun da istersek küme düşelim diyen taraftardır. yarın futboldan elini ayağını çekse çok sevdiği camia için yetiştirdiği bir tane hoca gösterebilir misiniz?

    şu hayatta en keyif aldığım şeylerden biriydi futbol maçı izlemek, sağolsun ondan da soğuttu.

    galatasaray camiasının aziz yıldırım'ı olmaya hakkın yok fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın