• 177
    sanki kimsenin aklına gelmemiş gibi, sanki bunun haricinde en az 10 tane farklı senaryo varmış gibi ballandırıla ballandırıla anlatılan şey. yıllardır taraftarların, kahvehanedekilerin ağzında yarım yamalak, ne olduğu bilinmeden de olsa yapılması çok önceden gerkeli olan şeyi yaptık, hepsi bu.

    euro köyün delisi gibi kaldırdı, önüne gelene saplamaya yer arıyor. hala kalkıp genç oyuncu alacağız, geliştirip satacağız, xg'miz şöyle iyi, lig maçlarındaki kötü performans 3 yıllık planlamaya ket vurmaz gibi hayal satılıyor. bu saatten sonra bu euro kuruyla anca afrika'dan ya da yakın komşulardan iyi yetenekler getirebiliriz. beşiktaş ismini bile bilmediğim bir antrenörün 250-300 bin euroluk fesih maddesini bile ödememek için kırk takla atıyor. fenerbahçe mesut'tan, samatta'dan, gustavo'dan çıkabilmek için tilki gibi dönüp duruyor.

    böyle bir ortamda bu planlamayı yapmayıp da ne yapılacaktı afedersiniz? 1 euro, 6.38 tl iken falcao'nun maliyetine girmek yerine bunu yapmaya başlayacaktık. 1 euro'nun 18 lira kapısına dayandığında bunu idrak etmek pek mühim değil. burada sözüm yönetim veya hocaya değil. zira kraldan çok kralcılık var burada. hoca ve yönetim bile bunlar kadar savunmuyordur bunu.

    avrupa maçlarında ne kadar derli toplu, ne yaptığını bilen ve istediği sonucu alan bir galatasaray var değil mi? işte bu gidişle bu lig sıralamasıyla seneye değil konferans, yayla kupasında bile olamayacağız. uefa avrupa ligini alacağımıza, 2000 ruhunun geleceğine inanan hayalperestler haricinde bu kupada yarı finalden ötesine ulaşacağımızı düşünen yoktur herhalde.* öyle olsa da bir ertesi seneye herhangi bir garanti vermiyor avrupa kupalarında. final oynasan bile yok hatta.

    lig maçlarındaki fecaat skor, oyun ve anlamsız tercihleri açıklamıyor ayrıca bu planlama. hoca belli ki kendince sebeplerden ötürü ligi umursamıyor. "bu sene avrupa'da kasayım, ligi sallayayım, bakalım nereye kadar gidebiliriz, seneye zaten olmam buralarda" dermişçesine bir tavır içinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın