resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33448
    teknik direktör olmasına gerek yok, birkaç yıldır bu ligde oynayan herhangi bir yabancı oyuncuya, ruud boffin'e, caiçara'ya, attamah'a sorduğun zaman o bile sana "anadolu takımlarına karşı galip gelmek istiyorsan maça baskılı başlamalısın" diye cevap verir. senelerdir bu ligde maça çıkan fatih hocanın bundan habersizmiş gibi davranması inanılmaz.

    süper ligde anadolu takımlarına karşı maçların ikinci yarısına kadar bekleyip ondan sonra yüklenerek maç kazanamazsın. ilk dakikalardan itibaren saldırmak ve rakibi köşeye sıkıştırmak zorundasın. kaç haftadır ilk yarıları çöpe atıyoruz ben sayamadım, ondan sonra ikinci yarıda onu oyuna sok bunu oyuna sok elbette galip gelemiyoruz. 60 dakika boyunca jogging yapa yapa oyuncuların motivasyonu düşüyor, ondan sonra kalan dakikalarda hiçbir halt edemiyorlar.

    eylül ayına girdiğimizden beri berkan taylan ikilisinin aynı anda ilk 11 çıktığı hiçbir maçı kazanamadık. yani elimizde adam yok mecburen ikisini oynatıyoruz desen öyle de değil. gerekiyorsa halil'i milli takımdaki gibi on numara mevkisinde önünde başka bir santrforla oynatalım, gerekirse eskisi gibi emre kılınç'ı veya ömer bayram'ı sol iç olarak oynatalım. ama rakibi bekleyerek oynamayalım.

    "bu yıl bizim için geçiş yılı, zaten şampiyon olamazdık" diye bir bahaneyi de kabul etmiyorum. madem en baştan başarısızlığı göze alarak sezona başlamıştık, öyleyse bu kulüpte teknik direktör dahil senelik 1 milyon eurodan fazla alan bir tane isim olmamalıydı. o kadar maaşı bu oyunculara ligde 9. olalım diye verdiysek dünyanın en aptalca işini yapmışız demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın