• 148
    sürekli sabretmemiz gerektiği söylenen planlama.

    yahu biz premier ligde falan mı kapışıyoruz? sanki romanya'dan, erzincan'dan aldığımız adamları chelsea, liverpool karşısına attik. oynadığımız takımlar; sivas, kasımpaşa, giresunspor falan yani. harcadığımiz paralar türkiye şartlarında ultra lüks seviyelerde. şu takımları yenmek için aman aman bir planlamaya mi ihtiyaç var? bugün bizi yenen sivas'ın ne planlaması var? altay'ın, karagümrük'un, malatya'nın ne planlaması var?

    son 16 son 16, mart'a kadar arkamıza yaslanıp mart olsa da avrupa maçı izlesek diye mi bekleyeceğiz? var mı bir garantisi abi avrupa ligi'nin. ilk avrupa maçımızda 3-0 bir skor ile karşılaştığımızda ne diyeceğiz? sanırsın bana her sene avrupa ligi'nde final oynuyoruz da ligi sallamayacagiz!

    tamam abi ; marta kadar spor amaçlı lig maçlarına çıkalım. nasılsa bu sezon son 16'ya kalarak gerekli başarıyı aldık, zaten biz galatasaray falan da değiliz basit bir anadolu kulubuyuz. haddimizi bilelim, hem avrupa'da hem ligde başarılı olmak bize ziyadesi ile fazla zaten. semt takımı falaniz çünkü. semtimizin küçük kahvesindeki elli kişilik taraftarımıza yeter bu başarı ne de olsa!

    her sene ileri gideceğimizi vizyon küçültüyoruz. takımın başındaki hoca, kulübün başındaki başkan günlerini dolduruyor. gün geçtikçe suyun ötesindeki camiaya evriliyoruz. taraftar hala avrupa fatihi diye diye hamaset yapadursun!

    (bkz: 13 aralık 2021 sivasspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın