resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33436
    galatasaray'daki dördüncü dönemi için imza attığı gün tarihler 22 aralık 2017'yi gösteriyordu.

    o tarihte; abdullah avcı henüz başakşehir'in başındaydı ve şampiyon olacağına inanıyordu. fatih terim sağolsun göreve başlar başlamaz onun bu hayalini söndürdü. *

    ardından abdullah avcı beşiktaş'a geçti. beşiktaş'tan kovuldu. bir süre boşta gezdi. kasım 2020'de de trabzonspor'un başına geçti. 2020-21'i tamamladı. şimdi de 2021-22'de trabzonsporla şampiyonluk kovalıyor. 3 farklı takım, farklı farklı sezonlar yani öyle uzun zaman geçti aradan avcı için ama fatih terim hala bizim hocamız. o da çok başarısız günler yaşadı ama gönderilmesi konuşulmadı bile, yerine hiç bir zaman bir hoca ismi anılmadı.destek sonsuzdu, kredisi vardı. onu da kendi yarattı.

    ancak; "sabredelim, zaman tanıyalım" olayı benim için geçerliliğini yitirdi. yeterince zaman tanındı, sabredildi. eziyet haline gelen süper lig maçlarının ardı arkası kesilmedi. fatih terim; ısrarla, 4 yıldır benzer şeyleri oynatmaya çalışıyor. değişik bir diziliş, taktik anlamda bir dokunuş görmeyi bekliyoruz hala. ama olmuyor. yine bireysel hatalar, yine duran top sıkıntıları, yine orta açma konusunda yetersiz oyuncu grubu ve benzer şekilde kötü geçen ilk devreler görüyoruz. bunun suçlusu bazen yönetimler, bazen federayon ve hakemler, bazen yedlin, bazen luyindama, muslera veya ömer bayram olabiliyor. ama belki de fatih terim de bu isimlerden öndedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın