• 898
    burak başkanın ve ekibinin, dursun yönetiminden ve abdürrahim albayrak'tan on kat daha galatasaraylı olduğuna eminim. fakat bu hükümet senelerdir galatasaray'ı doğruyor ve hükümeti düşürmedikçe bu sorunu çözmek de mümkün olacağa benzemiyor. o mhk başkanı gitti öbürü geldi, ali gitti veli geldi, bizim adımıza hiçbir şey değişmedi.

    taraftarımızın isyanına saygım sonsuz ama akp başta olduğu sürece hakem sorununu çözmenin mümkün olmayacağına inanıyorum. "galatasaray'ın hakkını kimseye yedirmeyiz, bıçak kemiğe dayandı, adaletsiz kararlara artık yeter diyoruz" diye bir milyonuncu defa aynı hamasi beyanatları vermek de insanları aptal yerine koymaktan başka bir işe yaramayacak. çünkü galatasaray'ın hakkını çatır çatır yediler, yiyorlar ve yemeye devam edecekler. galatasaray camiasının gücü hükümetin adamlarına yetmiyor. andone ve muslera'nın sakatlandığı o karanlık maçta hakemlik yapan haysiyetsizlere, geçen sene bjk'ya şampiyonluk hediye eden hakemlere hiçbir şey olmadı. elimizden hiçbir şey gelmedi. acı ama gerçek bu.

    dolayısıyla benim bir taraftar olarak burak başkandan beklentim taraftarın gazını alacak sloganlar atıp bu kirli düzende kalmaya devam etmesi değil. bu yöntem binlerce defa denendi ve hiçbir işe yaramadı. ya bu masayı yıkarak kalkıp gidelim, ya da "şimdilik bu masada mecburen oturuyoruz ama masanın patronu değiştiği zaman hepinizi hukuk önünde yargılatacağız" deyip rizespor'un tff'yi şikayetimizden vazgeçmemiz için bize sunduğu yazılı sözleşmede olduğu gibi delil toplamaya devam edelim.

    eğer ligden çekilecek maddi gücümüz yoksa aziz yıldırım gibi "bak ligden çekiliriz ona göre, bak çekiliyoruz ona göre, bak ha çekildik ha çekileceğiz o raddedeyiz ona göre" diye blöf yapmanın ne anlamı var ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın