resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 33070
    1996 yılından beri oynattığı futbolu izlemiş biri olarak çok sevmeme rağmen son zamanlarda ağır eleştiriyor hatta gitmesini dahi istiyordum.

    bunun en önemli sebepleri de özellikle bazı oyunculara gösterdiği aşırı tolerans ve hatalarında ısrar etmesiydi.

    terim en başarılı olduğu dönemlerde bile hata yapmıştır ama eskiden hatalarından çabuk dönebilen birisiydi. son dönemlerde inanılmaz şekilde halil ısrarı ve ne olursa olsun 70 dakika dolmadan oyuncu değiştirmemesi kaç puanımıza mal oldu. ya da tam tersi 12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçında cayır cayır yanan ve 2 gol atan emre kılıncı devre arası oyundan aldı ve maç 2-2 bitti. kimse bunu dahiyane bir taktikle izah edemez. belki maç yine 2-2 biterdi de ilk yarıda 2 golünü atan adam sahadan çıkarılmaz.

    milyonlarca taraftarın ve farklı fikirlerin olduğu yerde tabi ki herkesin aynı anda tercihlerini beğenmesi veya eleştirmemesi mümkün değil. ancak bazı kararları o kadar yormaya başlamıştı ki bir taraftar olarak bende bıçak kemiğe dayanmıştı.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçında diagne tercihi ile gördük ki diagne de en az halil kadar top dağıtabilen, asist yapan ve daha fizikli yapısı ile rakip defansı çok daha fazla yıpratan bir oyuncu. keza mostafa mohammed de oynasa muhtemelen benzer bir sonuç alacaktık. umarım bu maçtan sonra bir daha halil'i tek forvet oynatma çılgınlığına geri dönmez.

    formda bir terim bizim için dünyanın en iyi teknik direktörüdür. ama formsuz bir terim tam bir felaket. arası yok maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın