resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33047
    galatasaray'ın yaşayan efsanesi ve teknik direktörü
    kendisi bütün çocukluk ve ilk gençlik yıllarımın kahramanı olduğu için eleştirmek gerçekten içimden gelmiyor. birçoğumuz gibi ben de çok büyük saygı ve sevgi besliyorum kendisine. sadece bazı sorulara cevap bulamıyorum ve bu sorular kafamı kurcalıyor. sırasıyla soracak olursam;

    1.kendisi bir oyuncudan maksimum verim alma konusunda mahir bir isim. albert riera, ryan donk gibi bir çok ismi sayabiliriz. fakat nasıl oluyor da bu sene birbirinden kıymetli üç santraforumuz varken net bir santrafor performansı alamıyoruz?

    2.yine benzer bir soru olarak kanat performansı olarak yanıp sönse de umut vadeden bir isim olan morutan yerine neden sözleşme sonu gelmiş ve geçmiş yıllarda bize yetersiz performans veren feghouli üstünde ısrar ediyor?

    bu sorularla birlikte modern futbola uyum sağlayamadığı eleştirisine katılmıyorum. son derece modern bir oyun taslağı var kafasında. bunu transfer ettirdiği oyunculardan ortaya konan hücum varyasyonlarından görebiliriz. ben net bir santrafor ve defans gücü yüksek bir ön libero ile bu oyunu daha güçlü bir hala getireceğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın