resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 32990
    bazı yazarlar istedikleri olmadığında fatih terim'in kendileriyle inatlaştığını falan sanıyorlar. neyse ki fatih hocam sosyal medya taraftarlarını bir tarafına takan birisi değil. varlığınızdan haberi bile yok emin olun. burada kendi kendinize kimseyle taktik savaşına girmeyin. gidin football manager falan oynayın. yapın en doğru taktileri kazanın şampiyonlar ligini, avrupaya hükmedin yıllarca. o da kesmezse modlarla dünya ligi falan kurun oraya hükmedin. gerçek futbol böyle bir şey değil. teknik direktörlüğü ilk 11 i seçmek ve değişiklikleri belirlemekten ibaretmiş gibi yorumlamaktan vazgeçin. halil yerine diagne ile başlasaydık 5-0 kazanmayacaktık. 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçında diagne 11 başlayıp rezil oynamıştı mesela.

    derbide* gayet de güzel bir oyun oynadık kale ağzından bir çok pozisyon kaçırdık, tetikçi hakem kadrosunun görevini layıkıyla yerine getirmesini talihsiz iki golle süsleyerek yenildik. olabilir dünyanın sonu değil. çok içim yanıyor kaçan golleri, verilmeyen nizami golümüzü vs. gördükçe ama elden bir şey gelmiyor. ilk defa iyi oynadığımız bir maçı kaybetmedik* son da olmayacak.

    yeni bir yapılanmaya girildi, çok doğru transferler yapıldı ve şüphesiz bu işin altından kalkabilecek en doğru isim fatih terim. büyük maçlarda sezon başından beri artarak giden bir performansımız var ve dün gece zirveyi gördük, daha da iyi olacağını da umuyorum. anadolu kulüplerine karşı ise oyunumuz henüz oturmadı. derbilerdeki oyun anlayışımız pek uymuyor o maçlara, zamanla oyun planlarımızın daha farklı takım tiplerine göre de zenginleşeceğine inanıyorum.

    sonuç olarak sabretmekten, desteklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. bunu yapmaktan da vazgeçmeyeceğim. sabretme motivasyonumu da sözde başarısız geçirilen önceki 4 sezonda buluyorum. saha dışı onca etmeni hiç hesaba katmasak dahi, son 4 sezonda en çok puan toplayan takım da fatih terim'in galatasaray'ı 2 şampiyonluk alan da, bir şampiyonluğu averajla kaçıran da. bir teknik adam, bir takımın başına geldiği son 4 sezonda ligin en başarılı teknik direktörüyse, 3 yıllık yeni bir yapılanmada da en çok sabrı hak eden adamdır.

    edit: bkz düzenlemesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın