resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 32989
    futbol oyunun kazanmak için iki temel olay var. gol at ve gol yeme. bu kadar. kazanmanın olayı basit. fatih hocam bu temelinden içinden geçiyor bence.

    bizim için kazanmanın tanımı geriden oyun kurmak. geriden çıktığımızda gol attığımızı varsayıyoruz. konsantrasyonumuz gol atmak değil geriden oyun kurmak. kaleye şut çekerken gol atmak için değil atak tamamlamak için çekiyoruz. belki abartı gelebilir ama sürekli pozisyona girip bitiremeyen takımın tek bir sebebi var. şutu atarken taktik disiplindeki kadar konsantre olmuyorlar.

    bunun dışında da inatla bu kadar pas oyunu oynamak istediğim bir türlü pas oyununa uygun oyuncular almadan yola çıkıyor. hatta yanlışlıkla geçiş oyunu takımı kuruyor ama yok siz geçiş oyunu oynayamazsınız deyip yine pas oyunu oynatıyor. yok diziliş, yok çift forvet inadı yok. her şeyi deniyor ama hepsini pas oyununda deniyor. inadı sadece pas oyununda.

    pas oyunu isteğini anlayabiliyorsun ama yanlış kadrolar kurup inatla bunun üzerine gitmesi saçma. mariano, seri, lemina, diri feghouli, belhanda, adem büyük gibi adamlarla oynayabildin ama artık bu adamlar yok. farkında olup kadro gelişene kadar süreci yönetmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın