resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33039
    hakkında yapılan eleştirileri dehşetle okuduğum hocamız. gerçekten dehşete kapılmış haldeyim.

    burada muslera yokken, her maç sonrası kim oynuyorsa hakkında yazılanları, o dönemin okuru olarak ben unutmadım açıkçası. ligde muslerayı kesebilecek tek isim uğurcanken, kesik yememesinin nedeni, uğurcanımızın olmaması.

    hoca çağ dışı mı kaldı? kendini mi yenileyemiyor? ikisi de değil. keşke çağ dışı kalsaydı da bam bam bam oynasaydık. hocanın son döneminde oynamaya çalıştığımız oyunu city oynamaya çalışıyor. pep çağ dışısın kardeşim, kusura bakma türk futbol ulemaları öyle söylüyor.

    diagne, mohammed, halil olayında, beşiktaş maçına diagneyle çıktığımızda nasıl oynadığımız ortada. diagne mental problemleri olan, problemli biri. güvenip yola çıkabileceğin biri değil, üzerine sistem kurabileceğin biri hiç değil. mohammedin oynamasını bende istiyorum, bu konuda da fazlasıyla eleştiriyorum ama mohammedin, geçen sene ankaragücü maçı sonrası, çok düştüğünü düşünüyorum. futbol olarak onunda geliştirmesi gereken çok şey var, halil gibi.

    takım tecrübesiz, takımın gidecek çok yolu var. bu yolu, oyuncularına tecrübe kazandırarak götürebilecek tek isim fatih terimdir. futbol geçmişi olmayan gazetecilerin, hocaların taktiğini sorguladığı, milli takım hocasına samimi değilsiniz diye saldıran medya mensuplarının olduğu unutulmasın. galatasarayda bugün fatih terim yerine x hoca olduğu anda medya tarafından sindirilecek, medya tarafından yenecek ilk önce. eleştirirken, galatasarayın düzene karşı durmaya çalıştığını, tff başkanının galatasarayı asla affetmeyeceğim dediğini, başkan vekilinin fanatik fenerbahçeli olduğunu, mhk başkanının siyah beyaz kravatla kupa törenine katıldığını, stat açılışında cumhurbaşkanın ıslıklanmasının hala bedelini ödediğimizi, başakşehirle şampiyonluk yarışı verirken, cumhurbaşkanının başakşehir lehine açıklamalarını, iktidarın diğer ortağının koyu beşiktaşlı olduğunu ve bugün ona yakın mafyatik bir ismin beşiktaşı kollattığını, galatasarayın almak istediği oyuncunun, ankaradan gelen bir telefonla trabzona satıldığını unutmasın.

    bahaneleri sevmem ama gerçekleri de göz ardı edemem. kötü oynamıyoruz, gelişime açık olan takımımız her maç üzerine koyarak devam ediyor. 7 8 net pozisyonun kaçtığı bir maçta, sadece skora bakarak birilerine saldırmanın galatasaraya katkısı yok.

    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın